Premi Espiral

Hall of fame

 

 

Hall of fame

Bienvenidos a todos y todas al Hall of Fame de #Premios Espiral
Los Premios Espiral son los “Premios Max” de la Educación Española. Son los reconocimientos a los creadores y protagonistas de las escenas más importantes el mundo”: la educación. Por ello estos premios recogen todas las categorías en una, porque los docentes hacen la dirección, producción y escenografía y son actores y actrices, guionistas …de cada una de sus obras.
Todos los años, un grupo de aguerridos y aguerridas docentes llegan a este “Hall of Fame”, y con su trabajo , representan y honran a todos los docentes que como cantaba Batiato, “giran y giran en torno a la estancia” y danzan… y bailan su peonza particular en los salones de su escuela, con los niños y niñas en la mirada, en el corazón y en la profesión.
Estos son los y las representantes espiraleras del profesorado del mundo.

REALITAT AUGMENTADA I VIRTUAL: UN VIATGE MÉS ENLLÀ DEL COL·LEGI

REALITAT AUGMENTADA I VIRTUAL: UN VIATGE MÉS ENLLÀ DEL COL·LEGI

Una experiència d’ensenyament-aprenentatge que promou la inclusió efectiva de tecnologies digitals disruptives com a mitjà per a l’adquisició significativa de continguts relacionats amb els set aparells o sistemes que conformen el cos humà a l’àrea de Ciències de la Natura. A través d’una sèrie de racons o estacions d’aprenentatge, l’alumnat pot aprofundir, repassar o ampliar els coneixements sobre el cos humà, interactuant amb la Realitat Virtual i Augmentada, així com creant vídeos mitjançant un croma.

Projecte Dubini

Projecte Dubini

Projecte Dubini és una iniciativa intercentres d’aprenentatge – servei mediambiental amb un enfocament educatiu multidisciplinar, innovador i transversal, basada en els ODS de l’Agenda 2030, que ha aconseguit implicar, amb un estil inclusiu, centenars d’alumnes, en primera persona , en la realització d’accions formatives i compromeses amb l’entorn natural, elaborant productes audiovisuals propis, combinats amb videoconferències, trobades i activitats a la natura amb altres persones i col·lectius, formant, en definitiva, una gran xarxa col·laborativa on unir forces per combatre de manera eficaç el Canvi Climàtic. L’alumnat ha fet aquest viatge com a protagonista del seu propi canvi interior i amb un entusiasme que ha aconseguit implicar altres persones. Als reptes climàtics a l’aula i al seu entorn es van unir altres estudiants de l’illa, i d’Itàlia, Xile, el Senegal i l’Índia, i van arribar a reunir gairebé 300 joves de set centres educatius de quatre continents

Física va a Mart

Física va a Mart

Una experiència d’aprenentatge-servei que parteix de la solidaritat dels alumnes que tenen connectivitat per ajudar els seus companys sense connectivitat i així evitar la deserció escolar. Aquest projecte va començar el 2020 en plena pandèmia que va portar a tenir una educació virtual.

Café-Lab Colómbia

Café-Lab Colómbia

Un projecte STEAM magníficament desenvolupat. Els alumnes s’enfronten a un problema concret, la contaminació originada pel cultiu del cafè, investiguen per quantificar i analitzar el problema. La comprensió del problema els permet aportar solucions, que traspassen el pla teòric a la creació de diversos subproductes que han de defensar abans els companys.

APS Xapa’t al riu

APS Xapa’t al riu

Una experiència d’aprenentatge-servei que parteix el perfil dels alumnes i l’enfronta a un repte que el porta a triar i prendre decisions. L’alumne aprèn amb un propòsit i planteja solucions a problemes reals que l’afecten de manera directa. S’implica amb la comunitat, interactua amb agents externs, que li ofereixen estímul i feedback, i s’ocupa de difondre el projecte. El docent ofereix un feedback freqüent i s’autoavalua per millorar l’impacte a l’alumne.

Esto es todo…

por ahora…

hay muchos más proyectos que merecen aparecer en el ‘hall of fame’! los iremos incorporando proximamente…

Conviértete en un ganador del Premio Espiral

ApuntarseBases
Share This