El teu premi

 

Cada any, l’Associació Espiral reconeix les experiències educatives més destacades a l’àmbit de la innovació i la personalització de l’aprenentatge. Un premi de docents per a docents.

Una història plena d’emoció

Ja tens la teva experiència llesta per enviar?

Pensant a inscriure't?

Cada edició, el premi renova les categories apuntant cap a les tendències que orienten el futur de l’educació.
CONEIX LES CATEGORIES D’AQUESTA EDICIÓ!

La rúbrica que valora les experiències és el reflex de impuls de l’Associació Espiral per una educació centrada en l’alumne.

CONEIX EL QUE DE VERITAT ENS IMPORTA!

La selecció de l’equip de jurat és la feina més difícil.
Busquem referents als seus camps que comparteixin els nostres valors!
CONEIX L’EQUIP DE JURAT!

NO ÉS UN PREMI QUALSEVOL

La Baldufa Espiral és un premi apreciat per la comunitat docent. Se n’ha guanyat el respecte mantenint una línia independent i coherent.
L’organització, els recursos i les idees les aportem docents voluntaris que impliquen el seu esforç en destacar el que és important en educació:

LA TEVA FEINA

Tu també pots formar part d’aquest equip

UNA BALDUFA QUE GIRA

Arribar a cada edició sempre sembla missió impossible, però gràcies a l’esforç d’un equip centrat en l’objectiu, ho aconseguim. Espiral creix una mica més amb cada edició, portant el seu esperit a més i més racons.

TU POTS SER PART D’AQUEST CANVI

UN MAR DE RECURSOS PER BUSSEJAR!

Tants anys construint comunitat donen per a molt. Per aquí han passat grans
col·laboradors i grans mestres. Amb les seves experiències cada any enriqueixen la nostra biblioteca. Però també amb molts hem tingut interessants xerrades o publicacions. Si busseges als nostres recursos, trobareu tot un mar de tresors
SUBMERGEIX-TE!

NO ET PERDIS CAP ESPIRAL

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I ACTUALITZA’T AMB TOTES LES NOVETATS

No hi ha comunitat sense comunicació i comunicar-nos amb tu, és molt important per a tots nosaltres. Editorials, recursos, iniciatives, notícies, cursos de formació, webinars i molt més. Un espai on compartim quant ens importa el que a tu t’importa: L’EDUCACIÓ

Camí del Premi Espiral 2022

Camí del Premi Espiral 2022

También puedes escucharlo en nuestra MediatecaPremio Espiral ¿De qué va este capítulo del Podcast? Son tantas las novedades que os traemos que, aunque nos gustaría contaros de golpe todas ellas, preferimos que nos leáis y nos oigáis -¡sí, tenemos un capítulo del...

read more

Hall of
fame

El més destacat d’aquest premi és, sens dubte, els centenars de docents que s’impliquen per generar un canvi qualitatiu en l’aprenentatge i el desenvolupament dels seus alumnes. A ells dediquem
el nostre esforç, admiració i suport. Ells fan girar la nostra baldufa cada any. Ells marquen un camí a què tu també et pots unir.

REALITAT AUGMENTADA I VIRTUAL: UN VIATGE MÉS ENLLÀ DEL COL·LEGI

REALITAT AUGMENTADA I VIRTUAL: UN VIATGE MÉS ENLLÀ DEL COL·LEGI

Una experiència d’ensenyament-aprenentatge que promou la inclusió efectiva de tecnologies digitals disruptives com a mitjà per a l’adquisició significativa de continguts relacionats amb els set aparells o sistemes que conformen el cos humà a l’àrea de Ciències de la Natura. A través d’una sèrie de racons o estacions d’aprenentatge, l’alumnat pot aprofundir, repassar o ampliar els coneixements sobre el cos humà, interactuant amb la Realitat Virtual i Augmentada, així com creant vídeos mitjançant un croma.

Projecte Dubini

Projecte Dubini

Projecte Dubini és una iniciativa intercentres d’aprenentatge – servei mediambiental amb un enfocament educatiu multidisciplinar, innovador i transversal, basada en els ODS de l’Agenda 2030, que ha aconseguit implicar, amb un estil inclusiu, centenars d’alumnes, en primera persona , en la realització d’accions formatives i compromeses amb l’entorn natural, elaborant productes audiovisuals propis, combinats amb videoconferències, trobades i activitats a la natura amb altres persones i col·lectius, formant, en definitiva, una gran xarxa col·laborativa on unir forces per combatre de manera eficaç el Canvi Climàtic. L’alumnat ha fet aquest viatge com a protagonista del seu propi canvi interior i amb un entusiasme que ha aconseguit implicar altres persones. Als reptes climàtics a l’aula i al seu entorn es van unir altres estudiants de l’illa, i d’Itàlia, Xile, el Senegal i l’Índia, i van arribar a reunir gairebé 300 joves de set centres educatius de quatre continents

Per què els humans escriuen poesia?

Per què els humans escriuen poesia?

En un context complex, d’alumnes fortament desmotivats, sense estratègies d’aprenentatge, absentisme freqüent i fracàs escolar reiterat, aquesta docent decideix canviar. Deixar de fer allò que no dona resultat, i començar pel que és principal: implicar l’alumne en el seu propi aprenentatge.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Quan tu ganes, ells ho celebren!

Tens dubtes sobre el premi?

T’animes a formar part del canvi?

Conversem a les Xarxes!

Share This