Technovation

Girls Catalonia

Darreres novetats

agenda hola mentora

TechnovationCAT 2023! Hola Mentora!

Vols conèixer millor el programa Technovation Girls Catalonia? Et planteges ser mentora d´un equip de nenes d´entre 8 i 18 anys? Saps què vol dir, què implica? Saps quin perfil busquem? 24/11 sessió informativa

Let’s Change the World

Emoció, talent, emprenedoria, tecnologia… més de 220 persones es van trobar el passat dissabte 10 de setembre a les 9:30 del matí al Canòdrom de Barcelona, ​​per celebrar l'esdeveniment final de la temporada 2021-2022, amb el lema : Let's Change the World!

Gràcies entitats!

Gràcies, Gracias, Thank you!

Diverses entitats ens han donat suport al llarg de la temporada 2022. Un gran reconeixement i mil milions de gràcies a totes i cada una d'elles.

Ho celebrem! Event Technovation CAT a Barcelona

Una mostra de 25 equips formats per fins a 5 nenes d’entre 8 i 18 anys presenten els projectes i prototips desenvolupats durant la temporada 2022. L’event es realitzarà el 10 de setembre al Canòdrom. Joana Barbany, directora general de Societat Digital del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, participarà felicitant a les protagonistes del dia i encoratjant-les a continuar treballant.

Programa que uneix la tecnologia i l’emprenedoria, proposant a noies de 8 a 18 anys que confeccionin una aplicació per al mòbil o d’intel·ligència artificial per resoldre un problema social.

Equip

Xarxes socials

Share This