El Projecte

Technovation Girls és un concurs internacional de tecnologia i emprenedoria que cada any convida a nenes i adolescents entre 8-18 anys a crear una aplicació mòbil com a solució tecnològica a un problema social. Les joves utilitzen la tecnologia com a mitjà per a aportar solucions tecnològiques a l’assetjament escolar, la sostenibilitat, la cura de les persones majors, entre d’altres. El procés d’ensenyament-aprenentatge de les més joves estarà acompanyat i guiat per una persona mentora (dones i homes).

 En aquest enllaç pots consultar una breu presentació del projecte:

Vull participar en Technovation Girls, com puc començar?

Si ets una noia entre 8-18 anys:

 • Explica el programa a les teves companyes de l’escola (Pots utilitzar la presentació anteriorment citada). Si ets de Barcelona, també pots dirigir-te a la biblioteca més pròxima de la teva casa i preguntar per Technovation Girls.
 • Anima a les noies de la teva escola a crear els seus propis grups (màxim 5 membres).
 • Troba a una persona mentora que acompanyi i guiï al grup en el procés d’ensenyament-aprenentatge. En cas de no trobar persones mentores, nosaltres podem ajudar-vos a trobar-la.
 • Una vegada hagis format un grup amb les teves companyes, heu d’inscriure’l en la web oficial de Technovation Girls (www.technovationchallenge.org​). Des de l’Ambaixada Regional, nosaltres accedirem a les vostres dades i als dels vostres equips, de manera que us podrem contactar en el futur.

Si ets una persona adulta interessada en mentorizar a un grup de joves:

 • Contacta amb nosaltres en technovationcat@ciberespiral.org o registra’t en la web oficial de Technovation Girls perquè sapiguem que vols mentorizar un grup de noies.
 • Troba al teu(s) grup(s). En cas de no trobar un grup, nosaltres podem ajudar-te per a assignar-te un.​ La dedicació de la persona mentora és d’entre 2 i 4 hores a la setmana. ​No és necessari un perfil tecnològic i a més és possible co-mentorizar l’equip.
 • Uneix-te al grup de telegram per a poder compartir dubtes amb les/us mentores: https://t.me/infotechnovationcat ​

Què t’ofereix Technovation Girls?

 • Suport i acompanyament continu a través de canals digitals (twitter, instagram, telegram, aula moodle), a través dels quals formarem una comunitat d’aprenentatge per a les mentores.
 • Sessions d’orientació per a mentores/és on s’ofereix informació sobre el programa, metes i objectius, el rol de mentor, el valor del treball en equip i amb les mentores i les tecnologies per a desenvolupar l’aplicació mòbil (configuració dels equips, eines i tutorials disponibles)
 • Formacions exclusives sobre els quatre pilars del projecte, innovació, emprenedoria, tecnologia i comunicació.
 • Consells i assessoraments especials amb Coach expertes que ens ajuden a abordar el repte Technovation Girl.

Estàs interessada?

Technovation Girl és un repte molt emocionant. És un concurs que va més enllà, mostrant a les més joves que elles també són protagonistes de l’àmbit tecnològic i empresarial.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres en: technovationcat@ciberespiral.org

Comptem amb vosaltres per a acompanyar a més noies cap a l’èxit!

Share This