Internet en el aulaJuanmi Muñoz, @mudejarico, president d’Espiral, Educació i Tecnologia, realitzarà una introducció a la realitat augmentada, parlarà de la geolocalització i de l’ús de tots dos recursos a l’àmbit educatiu, al webinar organitzat per la xarxa social docent Internet en el Aula, amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Els projectes d’Espiral Aumenta.me i EspiRA, així com la propera jornada “Aumenta.me, RA en educació”, que es durà a terme el proper 28 d’abril a Tarragona, formaran part dels continguts de la conferència.

Dimecres 7 de març, a les 19.30 h. Consulteu aquest enllaç per a obtenir-ne més informació.

El Projecte ESPIRA també estarà present en altres fòrums educatius. En dates properes, Xavier Suñé @xsune, serà el conductor de tallers i presentacions del projecte en les Jornades Espiral-DIM-AulaTAC en el marc d’Expodidàctica, en les jornades per a alumnes de Cicles Formatius de l’Institut Baix Camp de Reus, en la “II JORNADA D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA TERRES DE L’EBRE. EDUCACIÓ 2.0” organitzada per la Universitat Rovira i Virgili – URV – a Tortosa i, finalment, en el CEP de Málaga.

espira2

Shares
Share This