Equip

JuanMi Muñoz

JuanMi Muñoz

e-b-Learning

Mestre i pedagog ocupat a la millora de l’educació. Expresident d’Espiral i actualment codirector de l’ODITE. Ha estat professor col·laborador de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Cofundador de la consultora CEL Working i membre del Comitè Científic d’Educació Demà Fundació Bofill.

Xavier Suñé

Xavier Suñé

Mobile learning

Codirector de l´Observatori d´Innovació Educativa i Cultura Digital de l´Associació Espiral i cofundador de la consultora CEL Working. Professor d’Informàtica d’FP i tècnic docent a l’Àrea de Cultura Digital del Departament d’Educació, jubilat.

Antonio Calvillo

Antonio Calvillo

Metodologies actives

Doctor en Pedagogia amb una tesi sobre Flipped Learning i Música per la Universitat de Valladolid. Tinc un DEA amb un treball sobre creativitat musical i tecnologia per la Universitat d’Alacant. Em vaig llicenciar en Geografia i Història. Història de l’Art: Musicologia per la Universitat de Granada.

Luis Lastra

Luis Lastra

Educació Visual

Enginyer en Computació i Informàtica, Llicenciat en Educació, Diplomat en Educació Superior i en Integració Didàctica de TIC en Processos d´Ensenyament i Aprenentatge, Magíster en Docència per a l’Educació Superior i en Informàtica Educacional per a la Docència. Certified in Media and Tecnology for Educational.

Núria Sabaté

Núria Sabaté

Lideratge Educatiu

Mestra d’educació primària exercint de directora a l’escola Marià Fortuny de Reus.
Formadora del Departament d’Educació de Catalunya en cursos relacionats amb les noves tecnologies aplicades a l’educació, competència digital docent i lideratge educatiu.
Presidenta de l’Associació Espiral col·laborant directament en projectes dins de la mateixa associació com són Odite, Technovation i formació.

Camino López

Camino López

Metavers

Product Manager al Centre d’Ensenyament The Globe, professora d’universitat des del 2014 tant presencial com en línia i professora de l’ESO i el Batxillerat. Les seves àrees d’interès són la innovació educativa, la competència digital, l’addicció a Internet, la realitat virtual i el metavers, sobre les quals ha escrit el primer llibre i nombrosos articles tant de recerca com de divulgació.

Josep Ramon Planas

Josep Ramon Planas

Disseny web

Llicenciat en Biologia i Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió. Master en Informàtica Educativa. Exprofessor de Ciències i Tecnologia a Secundària. Formador de formadors. Dissenyador web i creador de continguts. Jubilat.

Francesc Nadal

Francesc Nadal

Realitat immersiva

Mentor digital. Formador de docents en tecnologia educativa, conferenciant i tallerista. Professor d’Economia a secundària des de l’any 2003, actualment a l’Institut de Palamós. També he impartit docència a la UB, empreses i persones en risc d’exclusió social. He format part de l’equip directiu de l’Institut Illa de Rodes i també de la Junta de l’Associació Espiral.

Neus Lorenzo

Neus Lorenzo

Investigació

Llicenciada en Ciències Socials i Filologia Anglesa. Doctora en Història. Ha estat inspectora d’educació. Actualment, és professora de la Universitat d’Andorra, vicepresidenta de la Societat Catalana de Pedagogia (Institut d’Estudis Catalans) i cofundadora de The Trasformation Society (France)

Antonio González Grez

Antonio González Grez

Ciutadania Digital

Doctorant en Tecnologia Educativa, Magister en Educació Basada en Competències, director de la Unitat d’Innovació Digital, Acadèmic i Investigador de la Universitat de Platja Ampla. Ambaixador EdTech per a Genially i Nearpod. Membre RedCad Xile, Taula TIC en FID i Consultor de tecnologia educativa UNESCO

Share This