Equip

JuanMi Muñoz

JuanMi Muñoz

e-b-Learning

Mestre i pedagog ocupat a la millora de l’educació. Expresident d’Espiral i actualment codirector de l’ODITE. Ha estat professor col·laborador de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Cofundador de la consultora CEL Working i membre del Comitè Científic d’Educació Demà Fundació Bofill.

Xavier Suñé

Xavier Suñé

Mobile learning

Codirector de l´Observatori d´Innovació Educativa i Cultura Digital de l´Associació Espiral i cofundador de la consultora CEL Working. Professor d’Informàtica d’FP i tècnic docent a l’Àrea de Cultura Digital del Departament d’Educació, jubilat.

Antonio Calvillo

Antonio Calvillo

Metodologies actives

Doctor en Pedagogia amb una tesi sobre Flipped Learning i Música per la Universitat de Valladolid. Tinc un DEA amb un treball sobre creativitat musical i tecnologia per la Universitat d’Alacant. Em vaig llicenciar en Geografia i Història. Història de l’Art: Musicologia per la Universitat de Granada.

Luis Lastra

Luis Lastra

Educació Visual

Enginyer en Computació i Informàtica, Llicenciat en Educació, Diplomat en Educació Superior i en Integració Didàctica de TIC en Processos d´Ensenyament i Aprenentatge, Magíster en Docència per a l’Educació Superior i en Informàtica Educacional per a la Docència. Certified in Media and Tecnology for Educational.

Núria Sabaté

Núria Sabaté

Lideratge Educatiu

Mestra d’educació primària exercint de directora a l’escola Marià Fortuny de Reus.
Formadora del Departament d’Educació de Catalunya en cursos relacionats amb les noves tecnologies aplicades a l’educació, competència digital docent i lideratge educatiu.
Presidenta de l’Associació Espiral col·laborant directament en projectes dins de la mateixa associació com són Odite, Technovation i formació.

Camino López

Camino López

Metavers

Product Manager al Centre d’Ensenyament The Globe, professora d’universitat des del 2014 tant presencial com en línia i professora de l’ESO i el Batxillerat. Les seves àrees d’interès són la innovació educativa, la competència digital, l’addicció a Internet, la realitat virtual i el metavers, sobre les quals ha escrit el primer llibre i nombrosos articles tant de recerca com de divulgació.

Josep Ramon Planas

Josep Ramon Planas

Disseny web

Llicenciat en Biologia i Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió. Master en Informàtica Educativa. Exprofessor de Ciències i Tecnologia a Secundària. Formador de formadors. Dissenyador web i creador de continguts. Jubilat.

Francesc Nadal

Francesc Nadal

Realitat immersiva

Mentor digital. Formador de docents en tecnologia educativa, conferenciant i tallerista. Professor d’Economia a secundària des de l’any 2003, actualment a l’Institut de Palamós. També he impartit docència a la UB, empreses i persones en risc d’exclusió social. He format part de l’equip directiu de l’Institut Illa de Rodes i també de la Junta de l’Associació Espiral.

Neus Lorenzo

Neus Lorenzo

Investigació

Llicenciada en Ciències Socials i Filologia Anglesa. Doctora en Història. Ha estat inspectora d’educació. Actualment, és professora de la Universitat d’Andorra, vicepresidenta de la Societat Catalana de Pedagogia (Institut d’Estudis Catalans) i cofundadora de The Trasformation Society (France)

Antonio González Grez

Antonio González Grez

Ciutadania Digital

Doctorant en Tecnologia Educativa, Magister en Educació Basada en Competències, Living Lab Cordinator – Collaborations and Diffusion de l’Institut per al Futur de l’Educació al Tecnològic de Monterrey. Ambaixador EdTech per a Genially i Nearpod. Membre RedCad Xile, Taula TIC a FID i Consultor de tecnologia educativa UNESCO

Share This