Vols participar com a mentora al #TechnovationCAT?

6 de gener de 2020

T’agradaria canviar el món amb la tecnologia? Has pensat en obrir les portes de les joves a el món de la tecnologia i l’emprenedoria? Vols inspirar i guiar el procés d’aprenentatge d’un grup de noies entre 10-18 anys?

Des de l’Associació Espiral Educació i Tecnologia amb el programa Technovation Girls, programa de tecnologia i emprenedoria dirigit a noies entre 10 i 18 anys, convidem a dones i homes per guiar el procés d’aprenentatge i ensenyament de el desenvolupament d’una aplicació mòbil, amb la seva col·laboració de manera altruista com mentores / es per fomentar el bon ús de la tecnologia com a mitjà per millorar el món.

 

5 claus que defineixen el paper de mentor / a

  • MOTIVAR: tenir la capacitat de motivar el grup de joves durant el procés d’aprenentatge- ensenyament amb l’objectiu final de potenciar el desenvolupament d’una aplicació mòbil com a solució a un repte social.

  • ESCOLTAR: conèixer i entendre a les joves mentoritzades és clau per al desenvolupament de l’objectiu final. Reflexionar i conversar entre totes com a eina d’aprenentatge per aconseguir un ambient propi d’aprenentatge i l’òptim desenvolupament de el projecte ..

  • TRANSMISSIÓ DE CONEIXEMENTS I EXPERIÈNCIES: el coneixement i les experiències de les / els mentores / és són clau per al desenvolupament personal i professional del grup de joves, aconseguint aportar un valor diferencial en el procés d’aprenentatge-ensenyament.

  • ORIENTAR: el repte és dur a el grup de joves a trobar la forma de trobar el camí. Assessorar deixant espai per a l’alternativa.

  • REPTAR: desafiar, convidar a la reflexió i oferir confiança per assolir els objectius que el grup es proposi

 

Per què formar part de Technovation Girls és una fantàstica oportunitat?

  • Impulsa l’interès en les joves per les vocacions STEAM.

  • Guia el procés d’aprenentatge i ensenyament i ajuda a les joves a adquirir les competències digitals necessàries per a realitzar el projecte.

  • Genera una comunitat femenina basada en la igualtat i el respecte.

Com participar en Technovation Girls?

Guiaràs el procés d’aprenentatge-ensenyament d’un grup de noies (10-18 anys) durant el desenvolupament d’una aplicació mòbil com a solució tecnològica a un repte social. Durant el procés, basat en el design thinking, s’aborda la identificació d’un problema, escriure un pla de negocis, fer un prototip amb App Inventor i la presentació de el projecte creat.

No cal tenir un perfil tècnic, es pot treballar en parella i el suport és presencial (escull la biblioteca més propera) o online (a través del perfil creat a la plataforma de Technovation Girls).

 

Compromís com a mentora

Octubre-desembre: 4-5 hores a al mes. Aconseguir l’equip i començar a treballar.

Gener-Abril: 2-4 hores per setmana. Guiar l’equip durant el desenvolupament de el projecte. Es disposarà del suport per el currículum oficial de Technovation Girls.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials per estar informada de les últimes novetats @TechnovationCAT #TechnovationCAT

Qualsevol dubte que puguis tenir contacta amb girls4change@ciberespiral.org

Share This