Vine al Launch Event Technovation 2019!

14 de gener de 2019
Technovation 2019

En marxa Technovation Challenge 2019! Alguns equips ja estan treballant i d’altres a punt de començar

 

TechnovationCAT’19 us proposa una primera trobada a la Universitat Politècnica de Catalunya el

24 de gener a les 18.00 h.

Aquest esdeveniment és per a les participants júnior i sènior, i també per a potencials i actuals mentores, una oportunitat per a inspirar a tota la comunitat Technovation de Barcelona, per a conèixer millor el programa, completar l’equip i fer els primers passos.

Programa:

  • 18.00 Acollida a les participants i acreditació.
  • 18.15 Salutació de benvinguda Núria Garrido Soriano, Vicerectora de Docència i Estudiantat de la Universidad Politécnica de Catalunya – CatalunyaTech.
  • 18.30 Carme Fenoll Clarabuch, Cap de Gabinet del rector, presenta l’ equip júnior guanyador de la temporada passada: Open Minds,i la seva APP “DAR”.
  • 18.40 Una dona en Tecnologia: el mundo que va a cambiar. Ana de la Rosa, Principal Program Manager en HP Incmentora i jutge a Technovation Challenge.
  • 18.55 Primers passos a Technovation Challenge. Disseny Thinking. Aintzane Morales, co-ambaixadora de Technovation Challenge.

 

APUNTA’T JA!   Inscripcions AQUÍ

 

I si encara no t’has decidit,  les inscripcions per a participar en el Technovation Challenge 2019 segueixen obertes per a les nenes, adolescents i mentores.

Vens amb nosaltres?

Share This