http://videoenelaula.wordpress.com/El projecte “Vídeo a les aules”, realitzat en el marc del Projecte final del Màster en Educació i TIC (UOC) amb la col.laboració d’Espiral, consisteix en una plataforma col.laborativa online per potenciar l´ús didàctic del vídeo a les aules, de forma que:

– Es potenciï la visió crítica respecte de les imatges, reflexionant sobre el que ens diuen i com es poden fer servir.
– S’estimuli l’expressió i comunicació d’idees i sentiments a l’aula.
– Es treballin continguts de diferents matèries, ajudant a la pràctica docent i estimulant la participació dels alumnes.

La plataforma col.laborativa està formada per un bloc i un marcador Deli.cio.us que el complementa, on es faciliten enllaços a recursos i informacions relacionades amb la creació i exhibició de vídeos, així com reflexions sobre les seves possibilitats d’ús a l’aula.

La idea del projecte és anar ampliant els continguts de la plataforma mitjançant la recerca i la col.laboració de les persones interessades en participar-hi, i presentar aquests continguts de forma clara i senzilla perquè puguin ser útils al docent.

Trobareu una petita explicació sobre el projecte, i de quina forma participar clicant a http://videoenelaula.wordpress.com/about/

Shares
Share This