El proper dia 11 de desembre de 2010, es durà a terme la VI Jornada d’Educació i Telecomunicació a la Casa de la Convalescència de l’Hospital de Sant Pau (Barcelona).

 A la VI Jornada, conjuntament amb l’ICE de la UAB i EDUCARED, iEARN-Pangea posa a disposició de les persones participants els avenços en les seves línies de treball actual, especialment en allò que pot contribuir al canvi educatiu al nostre país: investigació – innovació, formació, creació de recursos digitals de qualitat per a l’aprenentatge i promoció del canvi educatiu a partir de pràctiques innovadores a l’aula.

Aprofitant que molts centres del nostre país estan immersos en la posada en marxa del projecte 1×1, es vol compartir la visió que els organitzadors de la jornada tenen sobre el moment educatiu actual per construir entre tots el full de ruta a seguir que permeti avançar cap a un canvi real en metodologies i en l’adequada integració de Tecnologia, Pedagogia i Continguts.

Es pot accedir al programa complet i a la inscripció des de el següent enllaç: http://www.iearn.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=1274;iv-jornada

Us informem que les persones sòcies d’Espiral gaudeixen del mateix descompte que els socis/sòcies d’iEARN-Pangea.

Shares
Share This