Últims passos del Technovation Challege 2018: Lliurament de projectes i esdeveniment final

21 d'abril de 2018

El 25 d’abril va ser l’últim dia per presentar els treballs. Solament queda obert el període per entregar  l’element “9. Pitch Presentation“, la data límit és l’11 de maig.

La plataforma “s’estressa” en les últimes hores així que us recomanem que no espereu a l’últim minut!

i… Final catalana: el 19 de maig, dissabte.

Recordeu que heu de seleccionar l’opció de l’esdeveniment presencial de Barcelona, per optar als premis de Catalunya. Us esperem amb regals per totes i premis per als millors equips!

Inscripcions per a l’esdeveniment final

Gràcies a la col·laboració del Programa María de Maeztu DTIC-Universidad Pompeu Fabra,  i altres entitats i empreses col·laboradores, l’esdeveniment final català serà el dissabte 19 de maig.

En el Barcelona Regional Pitch 2018, els equips presentaran els seus treballs davant del jurat. Cada equip ha d’estar representat com a mínim per una representant i disposarà de 4 minuts per defensar el seu treball i de 3 minuts més per respondre a les preguntes del jurat (els equips que no es presentin seran avaluats virtualment, juntament amb la resta d’equips europeus).

Les semifinalistes internacionals seran anunciades durant aquest esdeveniment. Hi haurà fantàstics regals per als equips millor valorats i també per a totes les participants, gràcies al suport d’institucions com  HP, Silicon Valley Foundation, Cisco, m4Social-Taula del Tercer Sector, Letgo, Vodafone, Editorial Destino, Planeta y Crónica, Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Dones, etc.

Un màxim d’ un familiar podrà acompanyar a cada nena. Més informació i inscripcions de nenes, mentores i familiars (places limitades) en aquest enllaç. A més, cada equip ha de seleccionar l’esdeveniment concret (a través del seu Dashboard).

Share This