Tens l’oportunitat de participar en l’activitat i guanyar un dron !!

6 d'abril de 2021

Tens l’oportunitat de participar en l’activitat i guanyar un dron !!

L’activitat es realitzarà el 22 d’abril a les 18.00 h. Abans de res necessitem que els equips Technovation o altres que s’organitzin en escoles i centres de secundària o nenes i joves de manera individual que vulguin participar en el repte, completin aquest formulari.

DINÀMICA DE PARTICIPACIÓ

Aquesta activitat té una durada de 60 minuts en equips. L’objectiu consisteix a l’proposar una APP que contribueixi a resoldre un repte relacionat amb els ODS de manera col·laborativa.

  • Les dinamitzadores presenten propostes temàtiques de reptes i de forma aleatòria les assignen als equips o nenes i adolescents que participen de forma individual (acompanyades per un docent, mentor o familiar).
  • Cada proposta representa un repte ODS a resoldre i vindrà acompanyada per unes determinades restriccions (per exemple, que la solució estigui orientada a un públic determinat, o un grup d’edat concret, o que incorpori algunes funcionalitats concretes).
  • L’activitat, que es pot realitzar individualment o per equips, consisteix a entendre el repte-problema i proposar una solució a través de l’dibuix d’una APP. Per a això hi ha pensar en una possible aplicació i dibuixar a l’almenys tres pantalles de l’APP.

PREMI

Tots els grups participants, identificats amb el seu docent de referència, entren al sorteig d’un dron. Les propostes s’han de difondre a través de l’instagram (etiquetant a @TechnovationCAT i incloent el #TechnovationCAT), de manera que els docents o mentors puguin promocionar les solucions als reptes dels seus equips perquè siguin valorats.

Aquella solució que rebi més suport en un període de temps concret guanyarà el dron pel seu centre educatiu.

Molta sort!

Aquesta és una activitat realitzada en col·laboració amb el Consolat General dels Estats Units d’Amèrica.

Share This