TechnovationCat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona dins del STEAMConf 2018

20 d'abril de 2018

El dimecres 18 d’abril dins del marc de la STEAMConf 2018, 13 equips de nenes i noies entre 10 i 16 anys del Technovation ChallengeCat van presentar els seus projectes al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello ha obert la jornada encoratjant i animant a les participants,  i l’artista i experta digital Zoe Philpott, i la Comissionada de Tecnologia i Innovació Digital, Francesca Bria, han donat consells a les noies sobre els seus projectes per tal que el dia de la defensa final (19/05) estiguin preparades per fer una bona feina. L’event ha estat clausurat per la regidora Gala Pin.

Tot l’acte estava dins del marc de l’homenatge a Ada Lovelace , una matemàtica i física de gran talent del segle XIX, considerada la primera programadora de la història. Les participants han sortit per grups i han disposat de 4 minuts per explicar els seus projectes i les funcionalitats de les seves aplicacions mòbils. Hem vist projectes que tractaven de la creació d’apps per resoldre problemes socials com el bullying, el ciberassetjament, com combatre la pobresa, com tenir cura del medi ambient, contribuir a l’alliberament del col·lectiu LGBTI entre d’altres.El dimecres 18 d’abril dins del marc de la STEAMConf 2018, 13 equips de nenes i noies entre 10 i 16 anys del Technovation ChallengeCat van presentar els seus projectes al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

                    

Share This