Technovation visita les empreses: places esgotades

8 d'abril de 2019

TechnovationCAT visita algunes empreses, que obren les seves portes per inspirar, assessorar, acollir i animar a les joves participants.

4 d’abril: Visita a l’empresa Letgo!

Letgo, una de les empreses del “Silicon Valley” de Barcelona, que es dedica a desenvolupar una app increible, ens obre les seves portes per fer una pizza-party. Les treballadores de l’empresa ens explicaran com és el dia a dia d’una dona treballadora a l’empresa, ens ensenyaran les seves instal.lacions (inclosa la sala de jocs…), ens convidaran a berenar i es reuniran amb els diferents equips per assessorar i ajudar a la recta final. Será una party tecnològica femenina.

8 d’abril:  Simon. l’Internet de las Cosas amb màgia!

Parlarem sobre Internet of Things i visitarem una exposició interactiva. A més, els equips presentaran els sesus projectes davant de les Coach de Simon i disfrutaran dels seus consells y idees.

10 d’abril:  Supercomputing Center!

El Barcelona Supercomputing Center obre les seves portes en exclusiva per  nosaltres el dia 10 d’abril i ens ofereix una visita de les 17:00 a 19:00 hores per 30 participants, amb motiu del Dia de la Ciència i de la Tecnologia. Ens explicaran la feina que es realitza al BSC, i podrem visitar el MareNostrum 4, el superordinador més potent d’Espanya. A més, les treballadores de l’entitat es reuniran amb els diferents equips per assessorar-nos i ajudar en aquesta recta final. Una ocasió única.

11 d’abril, Autodesk!

El teu equip vol visitar una empresa que crea software que ajuda a les persones a imaginar, dissenyar i crear un món millor? En aquesta visita (11 d’ abril, de 16 a 18.00 hores) aprendrem a valorar l’esforç que cal fer per millorar el món i algunes de les possibilitats que la tecnologia ens ofereix. Les  seves enginyeres ens oferiran una xerrada inspiracional i… Un taller de robòtica! Per què …es pot aprendre disfrutant!

Inscripcions a través d’aquest enllaç

Share This