Technovation Girls: trobada networking de col·laboradores

25 d'octubre de 2021

Celebrarem un dels esdeveniments més desitjats de la nova temporada Technovation Girls 2022. Un punt de trobada especial entre les mentores, coaches i jutges de les anteriors i pròximes edicions, amb l’objectiu de posar en valor la cooperació entre les diferents organitzacions i persones que fem possible que aquest any el programa Technovation Girls Catalonia esdevingui un referent femení en l’àmbit tecnològic i de l’emprenedoria.

Serà el 09 de novembre, a les 18.00 h. L’esdeveniment es realitzarà de forma presencial al Canòdrom (Barcelona ciutat) i també de forma virtual per a aquelles persones que no puguin desplaçar-se.

Què volem aconseguir?

1. Fomentar el sentiment de formar part activa de la Comunitat Technovation Girls.

2. Afavorir i motivar la implicació.

3. Millorar el projecte gràcies a les aportacions i idees de les assistents.

4. Establir possibles col·laboracions i oportunitats professionals entre nosaltres.

5. Compartir experiències, però sobretot gaudir d’aquest gran dia perquè … ens ho mereixem!

L’esdeveniment comptarà amb la participació de la Vicerectora d’Globalització i Cooperació de la UOC, Pastora Martínez Samper i amb lEsther Cid, psicòloga, emprenedora, connectora de talents i especialista en mentoria.

Aprofitarem per fer una dinàmica molt interessant, i alhora divertida, amb totes les assistents (presencials i virtuals) dirigida per l’Esther Cid. Finalitzarem amb un espai de Networking i un fotocall amb molt power per visibilitzar i recordar aquest gran dia!

Inscriu-te ara en aquest enllaç!

Technovation Girls CAT compta amb la col·laboració activa de diverses institucions. Gràcies a totes elles!

Share This