Technovation Girls ja està en marxa!

9 de gener de 2021

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, com a entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, va organitzar el passat 12 de Desembre, el llançament de la nova temporada. Un espai dedicat a les joves, les/us mentores i l’equip de coaches de Technovation Girls. Esther Subías i Aintzane Morales (ambaixadores de la iniciativa a Catalunya) van donar la benvinguda a les més de 70 participants que van assistir a l’esdeveniment en línia. Tara Chklovski (CEO i fundadora de la iniciativa sense ànim de lucre Technovation) va obrir l’esdeveniment, inspirant i encoratjant a les més joves a participar en el concurs Technovation Girls, en el qual Espanya es posiciona, a nivell global, com a segon país amb el major nombre de participants després dels EUA.

 

You’re never too young to lead, and never too old to learn.

En aquesta ocasió, tres dones fantàstiques del sector tecnològic van ser les encarregades de transmetre un missatge motivador a les participants. Sandra Sans (Sòcia responsable de l’àrea global de Serveis d’Infraestructura de Everis i Premi DonaTic 2020), Mar Porras (Sales Enablement Manager en Ricoh España, Coach i jurat en Technovation Girls) i Mónica Husillos (líder del programa Inspira d’HP i jurat en Technovation Girls) van destacar la rellevància de treballar en temes que ens apassionin, així com la importància d’estar atentes al nostre entorn, fer-nos preguntes i conèixer bé a l’usuari.

HackINTechnovation – fins a l’infinit i més enllà!

Una dinàmica en línia dedicada a conèixer altres projectes de la mà d’Alba, Mariona i Aitana, dos equips de Lleida que van participar l’any passat; amb el suport de Carme Rovira, Rosa Prats, Núria Sabaté i Marisa Ruíz convidem a, reflexionar i pensar sobre possibles problemes i oportunitats per a desenvolupar l’aplicació mòbil durant aquesta edició.

Sens dubte, el talent de les més joves va ser el protagonista de la sessió i des de l’equip de Technovation Girls Catalunya us volem donar les gràcies a les participants, mentores/és i famílies. Comptem amb la col·laboració activa de diverses institucions com la Secretària de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, el Consolat general dels Estats Units a Barcelona, ​​o les empreses Everis, Ricoh i HP i amb el suport de Biblioteques de Barcelona i del Institut Català de les Dones.

Us esperem aquesta temporada!

Share This