Technovation Girls continua online

13 de març de 2020

Des de l’Associació Espiral i l’organització del programa Technovation Girls a Catalunya comuniquem que se suspenen les sessions de mentoría presencials a partir d’aquest moment i fins a un altre avís, seguint les recomanacions i directrius de les autoritats.

El concurs internacional segueix endavant malgrat la situació complicada derivada de la pandèmia causada per COVID-19. Recordem que el programa Technovation Girls es pot completar en un entorn virtual.

I la final a Barcelona?

Des de TechnovationCAT continuem treballant per a fer-ho possible, i també us recordem que és una activitat opcional, ja que els grups poden sol·licitar ser avaluats de manera online per un equip de professionals de la tecnologia i de l’emprenedoria a tot el món. Totes les participants tindran l’oportunitat de revisar els comentaris realitzats per l’equip de jutges virtuals.

Recordeu que la informació i les actualitzacions addicionals respecte al programa Technovation Girls Catalonia vindran directament de l’equip organitzador. Per a qualsevol dubte, contacta a girls4change@ciberespiral.org o a través del canal de Telegram https://t.me/infoTechnovationCAT

Share This