Technovation Girls Catalunya guanya el premi Eines

8 d'octubre de 2021

En la categoria “Àmbit General”, Technovation ha guanyat el premi Eines, que s’atorga a projectes de transformació social. Aquesta ha estat la primera edició d’aquest guardó que distingeix activitats de transformació social emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides.

Els premis van ser lliurats el 6 d’octubre en un acte al teatre auditori de Sant Cugat del Vallès. Aquests guardons són atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS), que ha estat creada per la UAB, els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona.

D’altres projectes també han rebut reconeixement, i concretament dos projectes en d’àmbit vallesà, “Un pas endavant per la inclusió laboral” de la Fundació Viver de Bell-lloc (Cardedeu) que promou la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat i La Sàrria – Ecodistribució, SCCL, una cooperativa de ciclodistribució ubicada a Sabadell especialitzada en la distribució de mercaderies urbanes.

El premi Eines d’àmbit local ha distingit també dos projectes. Un, projecte consolidat, al Programa de Cohabitatge Social en Salut Mental de la Fundació Sanitària Mollet, i, com a projecte incipient, ha estat distingit l’Obrador Compartit Polivalent de La Catalitzadora – Projectes de transformació ecosocial a Collserola (Sant Cugat del Vallès), projecte d’obrador compartit que fa viable l’elaboració de productes agroecològics i impulsa la petita pagesia.

Tot l’equip de Technovation Girls Catalunya celebra aquest guardó i vol felicitar als altres projectes premiats, així com agrair a l’organització que impulsi aquest premi que promou i contribueix a l’existència de projectes transformadors.

Share This