El 17 de març a CETA – Escola Universitària de Turisme Barcelona

Aquestes són unes jornades dissenyades per a parlar sobre les noves realitats en l’educació de la nostra joventut. Les organitza CETA, Escola Universitària de Turisme, conscient de la rellevància i influència del paper del professorat de llengües estrangeres a la formació integral dels joves, i, concretament, per a incrementar la consciència intercultural dels joves en un món global.

Espiral, Educació i Tecnologia participa amb la presència de Juan Miguel Muñoz, president, i Ernesto González-Castañón, membre de la junta.

A les jornades també s’hi han implicat, entre d’altres, l’associació APAC, el grup DIM, la Universitat Camilo José Cela, el SNA d’eTwinning, i el Consell Interuniversitari de Catalunya, a més de professors i professores d’aula disposats a compartir la seva experiència.

Hi ha una invitació oberta a aportar exemples de bones pràctiques a la jornada i el programa de l’esdeveniment està a l’espai web de CETA.

No deixeu de participar-hi!

“Promoure entre l’alumnat una visió de l’anglès com a instrument per fomentar la comunicació entre gent de diferents cultures ofereix una nova dimensió i sentit al seu ensenyament-aprenentatge. També situa la integració de les TIC a l’aula com a una oportunitat per a la comunicació real, que pot fer molt més efectiu l’aprenentatge”.

Shares
Share This