La revolució dels llibres i aules digitals a l’ensenyament. Com educar la generació dels nadius digitals.

 

Des de l’eLearn Center de la Universitat Oberta de Catalunya, ens plau convidar-te al Seminari “La revolució dels llibres i aules digitals a l’ensenyament. Com educar la generació dels nadius digitals”, que impartirà el professor Antoni Albert, col•laborador docent de l’àrea de Capacitació Digital,i autor dels materials del seminari “El llibre digital: el nou repte per al professorat”.

Moderarà l’acte la Dra. Montse Guitert, directora de l’àrea de Capacitació Digital i del Postgrau en Innovació i ús creatiu de les TIC en Educació, investigadora de l’eLearn Center i coordinadora del grup de recerca Edul@b.

Aquest seminari està especialment orientat a professorat de primària i secundària i es durà a terme el dijous 11 de febrer de 2010, a l’edifici de l’eLearn Center de 18.00 a 19.30 hores. La participació és gratuïta, però es prega confirmació atès que les places són limitades. Pots confirmar la teva assistència en el següent link:

http://www.uoc.edu/activitats/elearn_center/acte_elearn_center_2/inscripcio.html

Les dades d’aquest formulari s’usaran per a preparar els certificats d’assistència, per això cal omplir amb cura els camps de nom i cognoms.

Més informació a http://elearncenter.uoc.edu


Recorda:

Dia:11 de febrer de 2010
Hora: de 18.00 a 19.30 h.
Lloc: Sala A i B. e-Learn Center
Adreça: Rambla Catalunya 6, 1a planta. Barcelona

T’hi esperem.

 

Dra. Begoña Gros Salvat
Directora de l’e-Learn Center

Montse Guitert
Professora de Multimèdia i comunicació
Universitat Oberta de Catalunya

Shares
Share This