Estimats amics i estimades amigues,

La Universitat de Barcelona organitza el seminari “CREATIVITAT I VIDEOJOCS A L’AULA” que s’impartirà en dues sessions, els dies 4 o 6 de maig de 2010. 

El seminari s’emmarca dins del projecte PROACTIVE (finançat per la Comissió Europea – Programa Aprenentatge Permanent, 2010-2011), l’objectiu principal del qual és la promoció de la creativitat dels educadors mitjançant el disseny d’escenaris pedagògics basats en jocs digitals. 

En aquest context, coneixent el seu possible interès en el tema, els informem que aquest seminari consistirà en una presentació de les activitats del projecte PROACTIVE, així com diferents metàfores per a la creativitat en l’ensenyament i exemples d’editors de videojocs educatius. Els preguem difondre aquesta informació a través de la seva xarxa (per exemple pàgina web, butlletí informatiu, mailing list, etc.). 

Existeix la possibilitat de col·laborar amb el projecte durant el curs 2010/2011, rebent formació per a la creació de videojocs educatius senzills i el desenvolupament d’escenaris d’aprenentatge amb els videojocs produïts per a la seva aplicació en l’aula. 

El seminari està organitzat pel grup d’investigació Future Learning (Universitat de Barcelona, Facultat de Pedagogia, www.futurelearning.org), coordinadors europeus del projecte. 

Els adjuntem la invitació al seminari. Si està interessat, per favor empleni el formulari en l’adreça següent:http://www.ub.edu/euelearning/proactive-inscripcion.html abans del 30 d’abril. 

Esperem la seva participació i quedem a la seva disposició per a qualsevol informació complementària.

Frederique Frossard, Anna Trifonova, Mario Barajas

frederique.frossard@ub.edutrinonova@ub.edu

Universitat de Barcelona

www.futurelearning.org
+34 934031338

Shares
Share This