Espiral és un col·lectiu de professorat, persones amb formació tècnica, investigadors i investigadores, estudiants i entitats, interessat en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'educació (TIC). Neix l'any 1989 com a grup de treball dins de l'Associació de Tècnics d'informàtica (ATI) i des de 1993 és una associació professional independent.

 

A Espiral, tots sumem

El futur d’una societat es troba a l’educació dels seus infants i joves. Som molts els que, d’una manera o una altra, ens hi dediquem. Tanmateix, a vegades tot això es converteix en una tasca en solitari, plena d’obstacles que hem de superar. Nous temps requereixen noves formes d’ensenyament i d’aprenentatge. Per a nosaltres representa un compromís adaptar-nos a l’ús de noves tecnologies. Això no es troba exempt de reptes que, afrontats amb persones amb les quals compartim els mateixos interessos i inquietuds, resulten més fàcils de superar.

 

Espiral significa tot això i molt més

Espiral són jornades que posen en contacte persones, idees i projectes amb els quals aprendre.Espiral són activitats formatives que t’ajudaran a descobrir noves formes i mètodes de treball. Però, sobretot, Espiral és un col·lectiu de persones que viuen i senten l’educació, col·laborant en projectes d’innovació per tal d’adequar-la a les necessitats de la societat actual. Fent-te soci d’Espiral formaràs part d’aquest gran projecte i estaràs contribuint a millorar el futur de la nostra societat. A més, podràs gaudir de descomptes en activitats de formació, tindràs accés preferent a les activitats organitzades per Espiral, així com a ofertes i descomptes d’entitats col·laboradores. T’esperem per a compartir!

 

Shares
Share This