itLa Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el CETEI-Fundació Joan XXIII i les empreses impulsores de l’ITworldEdu 2011 han convocat la quarta edició del Premi ITworldEdu a la Innovació Educativa a l’àmbit TIC, amb una nova categoria dirigida a l’àmbit empresarial. El guardó s’entregarà al marc de l’ITworldEdu 2011 Summit, el gran punt de trobada de professionals del sector de l’Educació i de les TIC, que es celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre a Barcelona.

El Premi ITworldEdu 2011 té com a objectiu reconèixer l’esforç de l’àmbit educatiu en la creació pròpia i avaluació; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com agents principals de la innovació educativa a mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC); i estimular i informar als proveïdors tecnològics, així com a tot l’entorn educatiu, sobre les eines creatives i de qualitat innovadora que realment funcionen a l’aula, faciliten l’aprenentatge personalitzat i la tasca docent i la gestió.

Com a principal novetat, en aquesta quarta edició dels premis s’estrenarà una nova categoria dirigida a l’àmbit empresarial, al qual optaran aquells projectes de productes i solucions tecnològiques que hagin estat desenvolupats per una empresa participant a l’ITworldEdu 2011 i implantats a algun centre educatiu.

Així doncs, al Premi ITWorldEdu 2011 podrà presentar-se qualsevol centre educatiu que tingui com a missió l’educació o la formació, des de l’educació infantil fins a la formació d’adults, sigui de caràcter públic, privat o concertat; o qualsevol empresa a nivell mundial que dediqui els seus mitjans de producció a obtenir béns i serveis per a l’educació, la formació i l’aprenentatge.

Els projectes han de versar sobre una de les tres temàtiques concretes: eines i aplicacions didàctiques d’ús per a la pràctica docent i/o continguts digitals; eines per a millorar la gestió organitzativa i administrativa; i eines i plataformes per a la comunicació virtual.

Les candidatures, que poden presentar tants projectes com es desitgi, poden ser individuals o col·lectives, i el termini per a l’admissió dels treballs serà el 15 de setembre de 2011, a les 24.00 hores.

A la categoria de centres educatius es lliuraran tres premis i una menció especial. Els centres educatius seleccionats rebran com a premis solucions TIC per a poder continuar experimentant noves formes de millorar l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies més innovadores. Pel que fa a la categoria d’empreses, s’atorgaran dues mencions. Una a la capacitat d’integració i l’altra a la innovació, amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Més informació sobre los guanyadors dels Premis ITworldEdu 2010 i les bases del Premi ITworldEdu 2011 a http://www.itworldedu.cat.

Shares
Share This