L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web: ciberespiral.org, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de l’Associació.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat la gestió d’associats, l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia.

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari a través d’email a: secretaria.tecnica@ciberespiral.org o en l’adreça: Espai CIEMEN, Rocafort, 242 bis, Despatx D16 1r Pis, 08029 Barcelona

El usuario manifiesta que todos los datos facilitados por él son ciertos y correctos, y se compromete a mantenerlos actualizados, comunicando los cambios a la Asociación Espiral, Educación y Tecnología.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia.

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

En l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, tractarem les teves dades personals recaptades a través del Lloc web: ciberespiral.org, amb les següents finalitats:

 1. En cas d’associar-se a traves de ciberespiral.org per a mantenir la relació d’associat, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
 2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a ciberespiral.org
 3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions sobres les activitats desenvolupades per l’associació o propostes de col·laboració relacionades amb l’educació.
 4. Cessió de nom i adreça de correu postal dels associats a Comunicació i Pedagogia perquè l’empresa associada procedeixi a l’enviament de la revista C&P d’acord amb l’acord que Espiral manté amb aquesta entitat i com a servei als associats. Poden consultar-se les polítiques de privacitat de C&P a http://www.centrocp.com/aviso-legal/

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

¿Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l’associació o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

 1. L’Associació Espiral posarà els seus termes i condicions a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual sol·licitud d’associació.
 2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la sol·licitud d’associació.

Destinataris:

Les dades dels associats només se cediran a la revista C&P per a procedir al seu enviament. Les dades de la resta de persones que hagin sol·licitat inscriure’s en les llistes d’enviament d’informació, i que no són socis, no es comunicaran a cap tercer aliè a l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, excepte obligació legal.

Com a encarregats de tractament, tenim contractats als següents proveïdors de serveis, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:

Hosting: Hetzner

 • Amb domicili en: Industriestr. 25 | 91710 Gunzenhausen | Germany
 • VAT Reg, No.: DE812871812
 • Presta serveis de: Hosting
 • Pot consultar la política de privacitat i altres aspectes legals de la companyia en el següent enllaç: https://www.hetzner.com/rechtliches/impressum​

Serveis de Missatgeria i enviament de butlletins: MailChimp

 • Amb domicili en: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
 • Presta serveis de: Email Marketing
 • Pot consultar la política de privacitat i altres aspectes legals de la companyia en el següent enllaç: https://mailchimp.com/legal/privacy/​

Dades recopilades per usuaris dels serveis

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD.

Drets propietat intel·lectual ciberespiral.org

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial i quants altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web ciberespiral.org i els serveis oferts en aquest.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web ciberespiral.org sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia i, en particular de:

 • La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
 • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de l’Associació Espiral, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
 • La recollida i/o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que es disposa en Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests.
 • La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.
Shares
Share This