Primera sessió oficial del TechnovationCAT 2019-2020 amb Catherine d’Ignazio, Professora del ciència urbana al MIT de Boston

26 de novembre de 2019

El 21 de novembre  de 2019 es va portar a terme a la Biblioteca “Montserrat Abelló” la primera sessió oficial del Technovation Girls Catalonia edició 2019-2020. Aquest cop va comptar amb la participació de Catherine D’Ignazio, professora de ciència urbana al MIT i directora del Laboratori Dades + Feminisme.

Catherine és a més a més, especialista en l’ús de la ciència de dades per la justícia social, projectes públics d´art i disseny, codis de software i tallers de narració de dades. Es considera una hacker-mama i al març del 2020 el MIT Press publicarà el seu llibre “Data Feminism” amb la col.laboració  de Lauren F. Klein on parlen sobre l’ètica de les dades basades en el feminisme.

L´Àngela González Marino (R&D Electronics Engineer in HP Inc Bcn) va ajudar a dinamitzar l’esdeveniment juntament amb l’embaixadora de Technovation Girls Catalonia, Esther Subías.

Si tens entre 10 i 18 anys i vols canviar el món fent ús de la tecnología et convidem a que participis en la pròxima edició.

Share This