edublogsEl premi anual “d’Edublogs” pretén valorar la importància i repercussió dels blocs en l’educació, com a eina didàctica per al desenvolupament de continguts curriculars i motivació dels alumnes.

D’altres objectius són: reconèixer el treball del professorat a la xarxa demostrant la seva utilitat pedagògica; servir d’aparador motivador d’un corrent educatiu dins de la blogosfera, que ajuda a la generalització de l’ús de les TIC a l’aula i afavorir espais d’opinió i debat sobre la necessitat d’avançar en l’ús dels blocs en l’entorn educatiu.

Les categories del premi s’organitzen en: bloc de professors i professores, blocs col·lectius de professorat, blogs de centres educatius, blocs d’aula i blocs d’assessorament, formació i associacions educatives.

A aquest premi poden presentar-se blocs de qualsevol pais sempre i quan estiguin escrits en alguna de les llengües oficials de l’Estat Espanyol: castellà, català, euskera i gallec. A més, també s’admeten blocs escrits en una altra llengua que formi part de les assignatures cursades als centres educatius de l’Estat Espanyol.

I Premi Espiral edublogs 07
II Premi Espiral edublogs 08
III Premi Espiral edublogs 09
IV Premi Espiral edublogs 10
V Premi Espiral edublogs 11

VI Premi Espiral edublogs 12

Shares
Share This