Nova temporada de Technovation Girls Catalonia, aquest any és més virtual i digital que mai!

12 d'octubre de 2020

Estàs preparada per canviar el món amb la tecnologia? Arriba la nova temporada de Technovation Girls Catalonia, aquest any és més virtual i digital que mai!

Des de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, volem convidar-vos a participar i a viure l’experiència Technovation Girls. L’edició passada a Catalunya, sota el lema Girls for a change i malgrat la COVID19, ens vam adaptar i vam canviar la nostra activitat a modalitats online i blended, aconseguint completar el repte 232 noies, més de 100 mentors i 62 projectes han estat presentats. Tot un èxit per a Catalunya, que va aportar el 25% dels projectes de l’Estat Espanyol. A nivell internacional, des del 2010, 23.000 noies de més de 100 països han presentat 2.000 projectes socials.

Technovation Girls és un concurs que va més enllà, mostrant a les més joves que elles també són protagonistes de l’àmbit #Steam, tecnològic i empresarial.

Aquest any s’acosten moltes novetats, entre elles,  quatre formacions dividides en diferents setmanes i estructurades segons els eixos del currículum de Technovation Girls.

  1. Formacions exclusives per als equips de Technovation Girls Catalonia: https://ciberespiral.org/ca/girls4change-noticies-2/697-formacions-exclusives-technovation-girls-equips
  2. Formacions exclusives per a les persones mentores de Technovation Girls Catalonia: https://ciberespiral.org/ca/girls4change-noticies-2/699-arriben-les-formacions-exclusives-de-la-nova-temporada-de-technovation-girls-per-a-mentors-es

De moment us podeu registrar a https://technovationchallenge.org/ i molt atentes a les nostres xarxes socials, TwitterInstagram i el canal de Telegram, on informem sobre les novetats del programa. També pots visitar el blog del projecte!

Compartim diferents links per poder conèixer el programa:

We can do it!

Share This