Nova BCN AppParty 13 de març Girls for a change. Technovation Challenge

22 de febrer de 2017

Més de 350 nenes del nostre país participen en una nova edició de Technovation, el programa de tecnologia i emprenedoria en el qual noies de 10 a 18 anys creen una app que resol un problema social (www.technovationchallenge.org). Cada any, Technovation convida a equips de nenes i adolescents de tot el món a aprendre i aplicar les competències que són necessàries per resoldre problemes reals a través de la tecnologia.

El problema social que han d’identificar els grups ha de pertànyer a una d’aquestes 6 àrees (inspirades en els Reptes per a la Sostenibilitat de les Nacions Unides): Pobresa · Medi ambient · Pau · Equitat · Educació · Salut

Mentores i alumnes ens reunim, el 13 de març de 2017, per ajudar als equips a avançar en el repte, en el qual aquest any participen equips de noies de 70 països, més de 6.000 noies a nivell mundial, guiades per les seves mentores. Des de l’ambaixada nacional del projecte per a Espanya i Catalunya, us oferim suport per a tots els equips de nenes i mentores. Consulta més informació en aquest enllaç.

L’agenda és la següent:
  • Benvinguda, a càrrec d’Esther Subias, ambaixadora del programa.
  • Les claus per a l’èxit en el Technovation Challenge, a càrrec de Yvette Oliveau, Master Educator del Technovation Challenge.
  • Ronda d’intervencions i consultes per part dels equips Technovation. Presentació de dubtes i aportacions.
  • Conclusions i propers passos.
Important: es recomana a tots els equips que portin algun ordinador portàtil amb la bateria carregada i que segueixin els passos que s’indiquen en aquest document per a la configuració.

INSCRIU-TE AQUÍ

Aquest esdeveniment és possible gràcies al suport del Mobile World Center i al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya

 

            

Share This