Organitzada per l’Associació Espiral i la UOC-Madrid

 Se celebra la IV Jornada “Creativitat i enginy davant els reptes actuals”

50 docents coneixen, de primera mà, experiències educatives innovadores sobre entorns digitals.

Organitzada per l’Associació Espiral i la UOC-Madrid, es va celebrar el 25 de setembre la quarta jornada de debat sobre la “Creativitat i enginy davant els reptes educatius actuals”.

A la Jornada, inaugurada per Juan Carlos Palomino – Vicepresident Pedagògic de l’Associació Espiral – i per Montse Guitert – Directora de l’Àrea de Capacitació digital de la UOC i del Postgrau UOC-Espiral “Innovació i ús creatiu de les TIC en Educació”, i investigadora de l’eLC – es va donar a conèixer un ampli repertori d’experiències centrades en la utilització d’entorns digitals a l’aula. Així mateix es va impartir una conferència a càrrec de Mercedes Ruiz i Ana Municio sota el títol “Projectant Docents 2.0 en la Cultura Digital”.

 

 

 

Èxit de participació, amb aforament complet, per a una iniciativa que s’ha valorat molt positivament, per part dels organitzadors, així com pels participants. La jornada va ser difosa per Internet i seguida activament a través de xarxes socials.

Per finalitzar, es va recordar que està oberta la inscripció per a cursar el diploma de Postgrau UOC, Espiral: “Innovació i ús creatiu de les TIC en educació”, que impulsen l’Associació Espiral i la UOC. Es tracta d’una acció formativa, de 30 crèdits ETCS, que pretén fer extensives noves metodologies i estratègies creatives i globals basades en l’ús de les tecnologies a l’aula- Tota la informació sobre aquest curs es troba a la pàgina web de la UOC Diploma de Postgrau UOC-Espiral “Innovació i ús creatiu de les TIC en educació”.

Shares
Share This