Necessitem la teva col·laboració per organitzar l’esdeveniment final Technovation 2018

2 d'abril de 2018
Benvolgut/a soci/a

Coneixes Technovation Challenge? És un projecte a través del com més de 18.000 nenes d’entre 10 i 18 anys a tot el món participen en concurs d’emprenedoria digital: Noies per al canvi. Totes elles estan creant App’s mòbils i plans d’empresa i de comunicació per resoldre un problema social.

Espiral participa molt intensament amb dues ambaixades, una a Catalunya i una altra a Aragó.

El 19 de maig, dissabte al matí, es realitza la final catalana del concurs, on estan participant més de 300 nenes i noies. Els diferents equips presentaran els seus projectes per ser avaluats i promocionar a la semifinal internacional. Serà impressionant i molt emocionant, t’ho assegurem!

A Barcelona, estem muntant un equip de persones motivades per fer que la final (esperem més de 500 persones) sigui possible. Necessitem la teva col·laboració 🙂

Vols ajudar-nos invertint menys de 10 hores de temps? et motiva ajudar a aquestes nenes a complir el seu somni tecnològic?

Contacta amb  girls4change@ciberespiral.org si vols formar part de l’equip que organitza l’esdeveniment o si vols ser part de l’equip de jurats.

Anima´t a col·laborar, serà una experiència única!. Comprova-ho visitant lálbum de fotos de la edició 2017.
Share This