Lleida aposta per Technovation Girls amb sinèrgies i molta il·lusió

29 de novembre de 2019

A les Terres de Ponent s’escalfen els motors amb moltes ganes per a la segona edició de Technovation Girls a la ciutat.

Donant la importància pel desenvolupament en el món tecnològic i d’emprenedoria, així com l’apoderament de les noies lleidatanes, la nova edició de Technovation Challenge Girls compta amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL), del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), de firmes vinculades al món tecnològic a través de l’Associació d’Empreses de Tecnologies de la Informació de Lleida (AETI) i de l’Ajuntament de Lleida. Tots plegats participen en una gran plataforma que aposta per aquesta iniciativa i hi vol col·laborar a llarg termini.

El 20 de novembre es va presentar el programa en una roda de premsa amb la participació dels grups col·laboradors, de la Maria Teixidor de l’empresa B-Resol i d’algunes de les participants de l’edició 2019.

 

 

A continuació es va realitzar una xerrada al Parc Científic i Tecnològic de Lleida, el 27 de novembre, per tal de fer ressó a Technovation Girls i buscar mentores que siguin un referent per aquestes noies i que les acompanyin durant el programa.

 

Per concloure la campanya de promoció de l’edició 2020,  el 30 de novembre la Rosa Prats (responsable a Lleida) i la Juliana Fernandes (mentora) van participar de la Jornada Dona i TIC a l’Incubadora d’Empreses a Bell·lloc d’Urgell, que també comptava amb la participació de la Xantal Llavina, presentadora del programa Revolution 4.0.

L’equip AIM Technologies, de l’edició 2019, va presentar el seu projecte OutClass que fomentava l’economia circular a l’escola.

Tot aquest recolzament ha impulsat el programa a Lleida i ha fet que es tripliqués les inscripcions de les noies, així com el nombre de mentores i també s’han posat a disposició més espais per oferir el programa a diferents  punts de la ciutat, facilitant la mobilitat i promovent la participació de les noies.

Mirem 2020 amb molta il·lusió i amb l’expectativa que aquesta edició sigui un èxit.

Share This