Les semifinalistes júnior

10 d'octubre de 2017
Voleu conèixer els tres millors equips júnior de Madrid i Barcelona?

En júnior-Madrid, en la final del 6 de maig:

  • World Apps: amb una creativa aplicació que contribueix en l’àmbit de la pobresa; HELPdiysa, un sistema de compra-venda d’objectes fets a mà o de segon mà, que també recull diners per una ONG. A més, aquest equip és un dels semifinalistes mundials.
  • MTechQueens: una aplicació que té com a objectiu identificar els casos d’intimidació i bullying a les escoles, proposar solucions educatives i analitzar les dades des de la perspectiva del big data per poder oferir solucions globals. A més, aquest equip és un dels semifinalistes mundials. (semifinalista)
  • Fantastic Idees, que amb l’aplicació Smile, pretenen ajudar a les persones que sofreixen estrès.
A Barcelona, 12 de maig va tenir lloc la final catalana:
  • Happy Appies que han dissenyat una app anomenada Wallafood que pretén ajudar a persones amb pocs recursos a accedir als excedents de menjar de particulars i empreses facilitant la seva recollida. A més, aquest equip és un dels semifinalistes mundials.
  • CRABUM, que han dissenyat la app Get a 10, que facilita l’intercanvi de coneixements entre estudiants que tenen més facilitat en algunes matèries i aquells que tenen en uns altres. A més, aquest equip és un dels semifinalistes mundials (semifinalista).
  • Virolai_1 que ofereix als més nens un joc perquè aprenguin a reciclar.

A més, un altre equip es “va colar” com a semifinalista mundial (a través de l’avaluació virtual, ja que no van poder assistir a la final presencial): l’equip ECOGIRLS amb  la seva app Techspace.

Share This