Jornada Zemos 98

“L’educació pot succeir en qualsevol moment i a qualsevol lloc”. Aquesta és la premissa d’on sorgeix el treball del col·lectiu ZEMOS 98. Un projecte que es presentarà el pròxim 30 d’octubre a l’Auditori de l’Espai Fundació Telefònica en una jornada que reunirà els creadors d’aquesta interessant iniciativa, que procura revelar el significat d’Educació expandida.

Si vols assistir pots descarregar el teu tiquet a través d’aquesta pàgina

ZEMOS 98 ha aconseguit dur a terme aquesta iniciativa amb els alumnes de l’I.E.S. Antonio Domínguez Ortiz del barri de les Tres Mil Viviendas de Sevilla. Gràcies a la col·laboració d’aquest centre educatiu i a Fundació Telefònica, el projecte Banco Común de Conocimientos (BBC) ha estat possible.

Durant la jornada tindran lloc diferents ponències sobre aquest nou concepte i, a més, contarà amb la presentació del llibre “Educación expandida” i es projectarà el documental “La escuela expandida”.

Moltes vegades hem intuït que si sabéssim “quelcom”, aquest coneixement podria canviar radicalment la nostra vida. Altres vegades hem volgut saber algo i mai hem trobat qui ens ho pogués explicar. Podríem ensenyar moltes coses als nostres amics que els podria ajudar… Quants de nosaltres coneixem gent capaç de fer algo curiós o especial? 

Avui dia, els coneixements provinents de l’aprenentatge no tenen per què estar escrits en una pissarra amb guix blanc; ni tan sols en els llibres de text: l’educació surt de les aules. Aquesta és una de les conclusions del treball realitzat per ZEMOS 98 i els alumnes sevillans. 

Programa de la jornada

MATÍ

10:30 – 10:40 Obertura de l’acte a càrrec de José de la Peña.

10:40 – 11:40 Projecció del documental “La escuela expandida”.

11:40 – 12:00 Cafè.

12:00 – 13:00 Taula rodona on intervenen:

  • Juanjo Muñoz, director de l’IES en el moment de la realització del documental.
  • Alumne de l’IES participant a l’experiència.
  • Modera: María Acaso.

13:00 – 13:30 Preguntes i clausura de la jornada del matí.

TARDA

16:00 – 16:05 Inici de la jornada de la tarda a càrrec de José de la Peña.

16:05 – 17:00 Presentació del llibre a càrrec de:

  • Rubén Díaz, Zemos 98.
  • Juan Freire, autor del llibre.
  • Modera: José de la Peña.

17:00 – 17:30 Preguntes.

17:30 – 17:40 Presentació a càrrec de Zemos 98 de la següent intervenció.

17:40 – 18:30 Intervenció de Jara Rocha. Presentació de Código Fuente Audiovisual.

18:30 Final de la jornada.

Inscriu-te aquí

Si vols assistir pots descarregar el teu tiquet a través d’aquesta pàgina. Selecciona quants tiquets vols i prem “Comprar”. És gratis! Rebràs els tiquets al teu e-mail. 

Shares
Share This