Inspiració i motivació en el llançament de la nova temporada de #TechnovationCAT

24 de novembre de 2019

Més de 100 noies, mentores / es, famílies, dones professionals en el #LaunchEvent de la nova temporada de Technovation Girls, organitzat per l’Associació Espiral Educació i Tecnologia i #TechnovationCAT.

Una trobada celebrada a l’espai Bital destinada a motivar i inspirar a les assistents a participar en el programa.

L’esdeveniment va ser dinamitzat per Esther Subías i Aintzane Morales (ambaixadores de Technovation Girls Catalonia) van presentar la iniciativa i els resultats obtinguts durant la temporada passada.

En l’esdeveniment vam gaudir de les diferents ponències de quatre dones top en l’ecosistema tecnològic, educatiu i innovador de Catalunya. Elles són:

 Joana Barbany (Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya) ha posat èmfasi en la necessitat de la dona en el sector TIC de Catalunya i en la importància de la sororitat entre les dones.

Núria Salán (Presidenta de la Societat Tecnològica de Catalunya) a través d’un vídeo, com enginyera avivar l’interès de les més joves.

Ana Albalat (Sub-directora general de Recerca i Cultura Digital a la Generalitat de Catalunya i mentora Technovation) va exposar la importància de programes educatius d’aquest tipus i va donar 10 consells a seguir durant l’experiència Technovation.

Ana de la Rosa (Directora de projectes R + D + I en HP i mentora | jurat en Technovation) ens va presentar les competències necessàries que busquen les empreses tecnològiques, i un futur empresarial que creu en les dones.

A més de les ponències super interessants, de les que ens quedem amb que el futur tecnològic necessita dones i entre totes col·laborant i treballant juntes, sí que és possible; comptem amb el plaer d’escoltar l’experiència Technovation dels grups Eat2Meet (sènior) i Family Go (júnior), noies que han creat i desenvolupat projectes impressionants amb un impacte social enorme.

A continuació de les presentacions, diferents sales estaven disponibles per a conèixer en profunditat el programa. Diferents grups que van participar en l’edició passada, Epoch Illusion, 100% GirlsPower, BigTechnoroses, Brave Minds, van solucionar els dubtes i conversar amb les assistents a l’congrés, així com inspirar a altres noies a participar. El concepte de Club Technovation va estar present de la mà de representants de la biblioteca Can Fabra i Sant Feliu Innova. Les mentores també van tenir el seu espai de la mà de Meritxell Grange i Marisa Ruiz.

Per acabar l’esdeveniment, TOTS els assistents van escriure en un avió una idea, solució, emoció o objectiu per dur a terme durant #TechnovationCAT, el resultat va ser la creació d’un entorn entre joves i dones amb propòsits per a crear i desenvolupar durant la nova temporada . Ha estat un plaer comptar amb el suport de totes les assistents, i compartir una tarda amb totes vosaltres. Molt contentes i ilusionades donem el tret de sortida per a aquesta nova temporada de #TechnovationCAT

Share This