Inspira! Sigues jutgesa/jutge del Technovation Challenge

8 d'abril de 2019

Technovation és un programa mundial dirigit a nenes i noies d’entre 10 i 18 anys de tot el món a les que es convida a crear una app per resoldre un problema de la seva comunitat.

Les nenes i adolescents,  en grups d’entre 2 i 5 components, aprenen i apliquen les competències necessàries per resoldre problemes reals a través de la tecnologia. El repte consisteix en desenvolupar una app i un pla d’empresa en 12 setmanes, per fer-ho disposen de pautes de treball indicades pel propi programa i de l’acompanyament desinteressat d’una mentora.

Ara mateix, 20.000 nenes i noies de 116 paisos d’arreu del món estan participant en aquest repte d’empreneduria digital que cada any organitza Technovation, Girls for change i en el que des de Catalunya, promou Espiral, educació i tecnologia, com a ambaixadora catalana i aragonesa.

Mapa de les inscripcions del Technovation Challenge 2019

 

El dia 1 de juny  , al Barcelona Regional Pitch 2019 es presentaran els treballs de les més de 400 nenes inscrites al programa al territori català. A partir de les valoracions dels jutges virtuals i dels jutges presencials de l’esdeveniment, es seleccionaran els projectes que arriben a les semifinals internacionals.

TechnovationCAT treballa en aquest moment per organitzar la millor final catalana possible i per fer-ho, és molt important comptar amb jutges i jutgesses presencials. Si vols ser una de les persones que, en el rol de jutge/jutgessa inspiri a la propera generació de dones enginyeres, registra’t a través de l’enllaç i envia un missatge a girls4change@ciberespiral.org per indicar la teva disponibilitat per participar com a jurat presencial. Rebràs una invitació especial.

El jurat presencial està obligat a assistir a l’esdeveniment per escoltar en viu les presentacions dels equips de nenes (el dia 1 de juny, en horari de matí). A més, durant les setmanes prèvies, hauran de valorar cada un dels projectes assignats a través de la plataforma digital (unes 5 hores de dedicació prèvia).

Si encara tens algun dubte mira les fotos de la temporada passada per fer-te una idea del que representa participar a la final del dia 1 de juny. És emocionant!

 

El perfil del jutge/jutgesa technovation?

Busquem un perfil molt ampli, expert en alguna de las àrees del currículum: programació, emprenedora, comunicació o gestió de projectes i ideació de solucions. Caldrà que pugui llegir i redactar en anglès.

Quins són els criteris a utilitzar?

Totes les persones que actuaran com a jurat, a nivell internacional, utilitzaran els mateixos criteris. Accedeix, a través d’aquest enllaç a la rúbrica de valoració dels projectes.

Preparació del jurat

Hem preparat una breu formació per compartir amb tu l’essència del programa, els criteris i el funcionament de la plataforma. No te la perdis!
A més, formaràs part d’una comunitat de jurats a la que podràs presentar els teus dubtes i consultes i rebràs un certificat i una insígnia per acreditar la teva col·laboració.

I si només pots ser jutge virtual

També seràs de gran ajuda! Hi ha 20.000 nenes ultimant els seus projectes i estan desitjant rebre un feedback de qualitat. Ajudaràs a classificar als millors equips d’altres països.
 

Convida als teus coneguts a ser jurat de Technovation Challenge 2019!

Registra’t ja a través d’aquest enllaç!

Share This