Hola mentora!

28 de gener de 2018

Hola mentora!

Mentores i mentors… Technovation ja ha començat a Catalunya. Taller de app inventor per a nenes i sessió d’orientació per a mentores i mentors.

1. Oferim un taller de APP inventor exclusiu per a les joves participants el divendres 16 de febre de 2018, de 17.30 – 19.30 h., gràcies a la col·laboració del programa de gènere de la Universitat Pompeu Fabra. Limitat a 30 places a la 1ª edició. ¡Inscripció taller APP Inventor en aquest enllaç!

2. Oferim una sessió d’orientació exclusiva per a les mentores participants en el programa, gràcies a la col·laboració de la Universitat de Barcelona – iL3. Es realitzarà a les instal·lacions del carrer Ciutat de Granada, 131, 08018 Barcelona. Ajuda’ns a posar data!

Mentrestant, ajuda als equips i a les joves a inscriure’s! No oblideu indicar la població i la regió!

Noies i mentores us esperem!

Tenim només 12 setmanes per resoldre un problema de la nostra comunitat!
El currículum estarà disponible en anglès i en castellà, però recorda que els equips presenten el seu treball en anglès. Tota una gran experiència!

Ets dona major de 18 anys i desitges ser mentora del Technovation Challenge. Només necessites dedicar entre 2 i 4 hores a la setmana durant 12 setmanes per ajudar a un equip de fins a 5 nenes a dissenyar una APP per canviar el món. No és necessari tenir coneixements de programació
Esteu preparades per canviar el món?
Podeu explicar la vostra experiència en xarxes socials amb el hashtag #Technovation2018 Us hi esperem!
Share This