Hola mentora! Girls for a Change – Technovation Challenge – 2019

29 de novembre de 2018

Hola mentora! Hola col·laboradora!

Torna Technovation Challenge! Ja estem preparant la temporada 2019, i després de l’èxit aconseguit, redoblem la il·lusió! inscripcions obertes! véns amb nosaltres?

Oberta la inscripció per a les nenes, adolescents i mentores que vulguin participar en el Technovation Challenge 2019! Inscriu-te ara!

Mira aquesta infografía per entendre millor què esperem de tu, quins recursos i suport t’oferirem i com pots contribuir perquè un equip de nenes aconsegueixi l’èxit; a més, podràs veure el calendari d’aquesta temporada.

TechnovationCAT’19 oferirà trobades, activitats socials, pizza- parties, visites a empreses, tallers de APP inventor, i molt més aquesta temporada.
Ja comptem amb empreses i entitats col·laboradores, però estem obertes a noves oportunitats.

TechnovationCAT 2018 va premiar 10 equips i va classificar 5 pera la semifinal internacional (fotos en aquest enllaç)12 equips van arribar a la Final de Technovation 2018 a San Francisco. Dos d’ells, un de júnior i un altre sènior, són equips valencians i vam tornar del viatge amb una plata que va guanyar l’equip BT València TEAM. A més, un equip aragonès va ser finalista continental.
Sí, es pot aconseguir!

Pel 2019 volem abordar nous reptes: més participants, més mentores, més jutges. A més, hem redissenyat l’esdeveniment final: volem que sigui una festa tecnològica, amb tallers tecnològics creatius, regals i molt més!

Noies, mentores, col·laboradores, jutges… Us esperem! està a punt de començar la temporada 2019

contacta’ns a través de girls4change@ciberespiral.org, ambaixadores Technovation a Catalunya.
Technovation 2018 fou possible a Catalunya gràcies a:
Share This