Ho celebrem! Event Technovation CAT a Barcelona

Data i hora

10/09/2022
Inici: 9:00 am. hores
Hora final: 2:00 pm. hores.

Ubicació

Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica 165 Carrer de Concepción Arenal 08027 Barcelona

Vols assistir a aquest esdeveniment?

Una mostra de 25 equips formats per fins a 5 nenes d’entre 8 i 18 anys presenten els projectes i prototips desenvolupats durant la temporada 2022. L’event es realitzarà el 10 de setembre al Canòdrom. Joana Barbany, directora general de Societat Digital del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, participarà felicitant a les protagonistes del dia i encoratjant-les a continuar treballant.

Totes les nenes i dones adolescents, acompanyades per les seves mentores, podran optar als premis de Comunicació Technovation Girls.

A la convocatòria 2022 de Catalunya, hi han participat 236 noies d’entre 8 i 18 anys. Distribuïdes en 69 equips, han presentat propostes empresarials i aplicacions mòbils o d’intel·ligència artificial, per tal de resoldre alguns dels problemes socials detectats al seu entorn. 9 d’aquests equips han estat escollits com els millors equips de Catalunya gràcies a la seva classificació mundial (han arribat fins a les semifinals). D’entre els temes que els equips han abordat destaquen els problemes de sostenibilitat i el canvi climàtic (35%), la salut mental (15%), la salut en general i l’alimentació (10%) i els problemes socials i comunitaris (10%)

A Catalunya, aquesta edició del Technovation Girls ha comptat amb la col·laboració de nombroses empreses i entitats: Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Keysignt, NTT Data, HP, Cellnex, Ricoh i Letgo. També hi han col·laborat Biblioteques de Barcelona i alguns centres educatius, que han cedit els seus espais. L’Universitat Oberta de Catalunya hi ha proporcionat persones voluntàries, al igual que múltiples empreses. Technovation Girls Catalunya ha rebut els Premis Dona TIC 2020, Premi Eines 2021 als millors projectes de transformació social, Premi BcnFemTech 2022 i un accèsit STEM Awards.

 

Share This