HackINTechnovation – TechnocavtionCAT kickoff event

23 de novembre de 2020

Arriba l’esdeveniment online per a arrencar la temporada del Technovation Girls Catalonia 2020. Dissabte, 12 de desembre a les 9.00 h. La CEO de Technovation estarà amb nosaltres.

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia , com a entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza l’esdeveniment online de principis de la temporada del Technovation Girls Catalonia 2020. Un espai dedicat a les més joves, a les / els mentors / as i l’equip de Coach de Technovation!

Suma’t a nosaltres!. Tara Chklovski (CEO & founder of global tech education nonprofit Technovation) ens acompanyarà per a arrencar amb el nostre programa.

En aquest esdeveniment, conduït per l’Esther Subias i Aintzane Morales (ambaixadores del projecte) estan convidats a participar els 62 equips formats per 235 noies de 10 a 18 anys que la temporada passada van presentar les seves solucions tecnològiques a un problema social, malgrat el confinament, a més de les seves mentores i el jurat global. A més, també comptem amb tots aquells equips que no van poder presentar la seva proposta però volen fer-ho aquesta nova temporada i amb les joves que inicien ara el seu repte. Aquest és el vostre espai!

L’esdeveniment es realitzarà de manera virtual. El nostre programa és:

9.00 – Benvinguda institucional

9.15 – Intervenció de Tara Chklovski is CEO and founder of global tech education nonprofit Technovation inspira a les nenes, les adolescents i les col·laboradores.

9.45 – Anem! Sandra Sans, sòcia responsable de l’àrea global de Serveis d’Infraestructura de Everis i Premi DonaTic 2020

9.55 h. Grups de treball: HackINTechnovation “fins a l’infinit i molt més“. Les noies participants en el concurs presentaran a un grup de Coach Technovation els seus projectes i aquests treballaran per a ajudar-les amb el seu consells i assessorament. Hack als projectes, perquè podem fer-ho encara millor.

12.00 h. Petit descans

12.15 h. Un missatge clau a les nenes i adolescents de TechnovationCAT. Mar Porras, Sales Enablement Manager en Ricoh España, Coach i ex-jutge de Technovation, protagonitzarà aquest moment.

12.25 – Elevar els projectes technovation, apuntar a l’infinit. Mónica Husillos, líder del programa Inspira d’HP, ex-jutge de Technovation.

12.35 Sorpresa final per a totes les participants i comiat. TechnovationCAT més Tech i digital que mai.

Comptem amb la col·laboració activa de diverses institucions com la Secretària de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, el Consolat general dels Estats Units a Barcelona, ​​o les empreses Everis, Ricoh i HP i amb el suport de Biblioteques de Barcelona i del Institut Català de les Dones.

 

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

Share This