Esdeveniment de llançament Technovation Girls: 19/1/2022

10 de gener de 2022

Arriba l’esdeveniment online per a arrencar la temporada del Technovation Girls Catalonia 2022.

El 19 de gener a les 18.00 h, arrenquem la temporada del Technovation Girls Catalonia 2022.

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia , com a entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza l’esdeveniment online de principis de temporada del Technovation Girls Catalonia 2022. Un espai dedicat a conèixer la iniciativa des de diferents perspectives, com a mentora, jutge i coach, empresa col·laboradora i club leaders.

Suma’t a nosaltres i coneix les experiències que et pot aportar participar en Technovation Girls Catalunya!. A més aprofitarem per a anunciar les diferents novetats d’aquesta temporada.

En aquest esdeveniment, estan convidades a participar totes aquelles persones interessades a inspirar en tecnologia i emprenedoria a equips formats per nenes i adolescents entre 8 i 18 anys. Per descomptat, comptem amb els 118 equips formats per 404 noies de 10 a 18 anys que la temporada passada van presentar les seves solucions tecnològiques a un problema social, malgrat el confinament, així com les seves mentores i el jurat global. A més, també comptem amb tots aquells equips que no van poder presentar la seva proposta però volen fer-ho aquesta nova temporada i amb les joves que inicien ara el seu repte. Aquest és el vostre espai!

Inscriu-te: https://www.eventbrite.es/e/222864823687
L’esdeveniment es realitzarà de manera virtual.

Comptem amb la col·laboració activa de diverses institucions com la Secretària de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, el Consolat general dels Estats Units a Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya, Canòdrom- Ateneu d’innovació digital i democràtica, ​​o les empreses Cellnex, Ricoh, HP, KeySight i amb el suport de Biblioteques de Barcelona i del Institut Català dels Dons.

 


		Imagen de TechnovationCAT Launch Event 2022

Share This