Recordes l’alegria que sents al rebre aquella postal que t’envia un bon amic durant el seu viatge a l’altra punta del món? Vols acabar, per fi, d’omplir la nevera amb fotos d’indrets exòtics per alegrar-te el cafè de cada matí? T’agradaria donar una mica d’enveja al veí a la bústia amb la postal d’aquell amic que vas conèixer al viatge a…? Doncs participa a escuela21, rebràs una postal des de qualsevol lloc del món i, a més, et converteixes en productor d’un somni per dissenyar l’escola del segle XXI.

http://vimeo.com/51646733

escuela21 és una volta al món amb escala a Uruguai, Argentina, Colòmbia, Austràlia, Nova Zelanda, Xina, Índia, Àustria, Dinamarca… visitant de primera mà les experiències i projectes d’un extens ventall d’escoles innovadores. Esconles innovadores que han provat i documentat una millora en els seus resultats com experiència d’èxit, que estan desenvolupament un estil o caràcter educatiu propi o heretat de grans mestres pedagogs o escoles en creixement, amb programes d’investigació i propostes educatives pilot.

T’ho explicaran tot en directe des de www.escuela21.org i a les xarxes socials, amb centenars d’imatges i vídeos. Anima’t a conversar a Twitter amb l’@alfredohernando, i a veure totes les novetats del seu grup de http://www.facebook.com/Escuela21.

Però, a més a més de tot això, escuela21 només pot funcionar si tu també hi participes, ja que a banda de ser un viatge en directe d’escola a escola, escuela21 és un projecte de creació participativa amb l’objectiu de crear una guia i un DVD gràcies a un procés de microfinançament col·lectiu, recolzat per institucions i centenars de persones com tu.

Com pots participar? No t’ho pensis més, des de la web Lánzanos, la plataforma especialitzada en projectes de microfinançament col·lectiu en espanyol, podràs contribuir fàcilment amb la quantitat que tu desitgis i amb total seguretat: http://www.lanzanos.com/proyectos/escuela21/

Col·labores com tu vulguis, amb total flexibilitat. Depenent de la quantitat que aportis obtindràs la teva recompensa, però amb el simple fet de participar ja ets productor, apareixes als crèdits de la publicació i rebràs una postal d’un lloc dins de l’itinerari del viatge. Si desitges més informació sobre les recompenses consulta: http://www.escuela21.org/como-puedo-participar/

Tots els diners recaptats en el procés de finançament es destinaran íntegrament a la publicació i al DVD. Ho has llegit bé, sí, el viatge i totes les despeses derivades estan fora del procés de finançament. Si vols pots consultar les gràfiques explicatives sobre el procés de la publicació i el DVD a: http://www.escuela21.org/te-explicamos-las-cuentas-bien-claras/

A escuela21 reps una recompensa justa per la teva participació i col·labores en dissenyar una escola del segle XXI, una escola que sigui capaç de construir l’èxit educatiu de tots per encarar els grans reptes del futur que hereten els nostres alumnes. T’ho penses perdre? Fes-te productor d’un somni per una millor escola. Participa!

escuela21

Shares
Share This