Crònica de la App party BCN Tecnhovation Challenge del 13 de març

20 de març de 2017
21 equips de Barcelona s’han reunit per compartir els seus dubtes i també les seves idees i propostes, en el que ha estat una sessió intermèdia molt interessant que ha tingut lloc en el Mobile World Center.
Un a un, tots els equips han presentat, amb l’ajuda de la Màster Educator Technovation Yvette Olivea, en només un minut, els elements bàsics de la seva proposta: qui són, què ofereixen, en què consisteix la seva proposta i quin és el problema que pretenen solucionar.
Hem vist molt talent: des d’equips amb components molt jovenetes (júnior) a equips formats per joves de més edat (sènior), molts d’ells amb les idees molt clares i tots ells centrats en algun dels eixos (pobresa, medi ambient, pau, equitat, educació i salut) inspirats en els Reptes per a la Sostenibilitat de les Nacions Unides ( http://www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/).
Les propostes han estat molt variades i totes elles semblen encaixar d’allò més bé en el que planteja Technovation Challenge per a aquesta temporada.

 

La sessió ha estat molt útil, tal com comenta una participant: “m’ha ajudat a veure quines propostes tenen altres equips i a veure que la nostra està també molt bé”. Una mentora ha comentat: “ha estat com un petit assaig, és molt important per a elles aprendre a parlar en públic”. Un altre comentari generalitzat ha estat que, ara que estem en la fase final, “cal posar-se les piles”.

La propera cita serà ja a la final, en l’esdeveniment que s’anunciarà pròximament.

Molta sort a tots els equips de les dues divisions!

Share This