comunicacionL’àrea de comunicació neix amb la voluntat d’assolir nous objectius en l’àmbit de la comunicació d’Espiral, vinculats estretament amb l’acció de les diferents àrees funcionals.

Aquests objectius són, d’una banda, millorar la difusió de totes les iniciatives que es duen a terme en l’associació i, d’una altra, fomentar la participació de les persones associades així com l’ampliació de la base social de l’entitat.

Pretén, a més a més, facilitar un seguit d’instruments de reflexió i difusió d’experiències d’ús educatiu de les tecnologies (TIC i TAC).

El principal instrument d’aquesta àrea és l’espai web d’Espiral: www.ciberespiral.org. D’una altra banda, tenim la revista Bits en format digital i paper, ja que en col·laboració amb Educación y Pedagogia es facilita cada trimestre una publicació dins de la revista.

En el darrer any d’activitat de l’entitat, l’àrea de comunicació reestructura el seu funcionament per tal de tenir presència i fomentar diferents xarxes socials: Amicus -xarxa social en Ning i Facebook- i el microblogging -Twitter-.

Nous reptes es perfilen en la nova etapa: la creació de Radioweb2.0 i EspiralTV.

Shares
Share This