Cancel·lació dels tallers presencials d’APP inventor | COVID-19

11 de març de 2020
Des de l’Associació Espiral i l’organització del programa Technovation Girls a Catalunya comuniquem que, atenent a les recomanacions de les autoritats regionals i nacionals, procedim a cancel·lar tots els tallers presencials d’APP inventor als quals us heu inscrit. Com algunes de vosaltres ja sabeu, les visites a les empreses també han estat cancel·lades.
Estem treballant per tal d’oferir-vos aquests tallers en format virtual, en tant en quant el concurs internacional continua endavant  malgrat la situació complicada que està succeint en l’actualitat pel que fa al COVID-19.
Durant aquest temps, us recomanem que reviseu i seguiu les directrius i polítiques establertes per la vostra comunitat local i els funcionaris de salut pública, així com l’Organització Mundial de la Salut.
Per un altre banda, pel que fa al esdeveniment final regional, informar que continua endavant tot i que encara no podem precisar la data (mitjans de maig). Us recordem que no és obligatòria l’assistència, és una activitat opcional i qualsevol equip pot demanar ser valorat a partir del lliurament del seu treball a la plataforma. En aquest cas, serà un jurat internacional el que farà l’avaluació.
La informació i les actualitzacions addicionals respecte al programa Technovation Girls Catalonia vindran directament del equip organitzador. Per qualsevol dubte, contacta’ns a girls4change@ciberespiral.org
Lamentem molt les molèsties que això us pugui ocasionar i continuem treballant per tal d’aconseguir la millor edició de TechnovationCAT de tota la història. Si us plau, confirmeu la recepció d’aquest missatge, donant resposta.
Endavant, vosaltres podeu canviar el món!
Esther Subias y Aintzane Morales
Embaixadores de Technovation Challenge Catalonia
Share This