Aumenta.me 2013, el punt de trobada anual de la Realitat Augmentada en Educació

Ja està en marxa Aumenta.me 2013, el punt de trobada anual per l’intercanvi d’idees, experiències, projectes i novetats de Realitat Augmentada en Educació.

La jornada tindrà lloc el pròxim 20 de Abril, en un marc incomparable per tecnologia i disseny, la Ciutat Politècnica de la Innovació de València.

Aumenta.me 2013, una iniciativa de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, en aquesta ocasió contarà amb una col·laboració de luxe per la organització de l’esdeveniment, l’Institut d’Investigació LabHuman de la Universitat Politècnica de València.

L’any 2012, any de la seva primera edició, Aumenta.me va reunir a més de 250 docents, investigadors i professionals del sector de la Realitat Augmentada i l’Educació, en una intensa jornada a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Aumenta.me 2013 serà una finestra a les millors experiències educatives augmentades, amb tallers en els que podràs aprendre i una sala d’exposicions on els principals proveïdores de solucions per educació mostraran els seus serveis i productes. Una fantàstica oportunitat per parlar amb els protagonistes de les experiències, presenciar demostracions i entrar en contacte amb els principals artífexs del sector de la Realitat Augmentada en Educació.

Espiral, Educació i Tecnologia és una associació sense ànim de lucre que integra professorat de tots els nivells, àmbits i etapes educatives, investigadors en el camp de la tecnologia educativa, dissenyadors de materials didàctics i empreses i instituciones relacionades amb les tecnologies de la informació en l’àmbit educatiu.

LabHuman (Institut de Tecnologies Centrades en l’Humà) és un Institut públic, científic i tecnològic de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Pots obtenir més informació sobre Aumenta.me 2013 a la web del projecte www.aumenta.me. També podràs estar al dia de las últimes novetats seguint @aumentame a Twitter i a través de la seva pàgina de Facebook.

aumentame 2013

Shares
Share This