Arriben les formacions exclusives de la nova temporada de Technovation Girls per els equips!

5 de novembre de 2020

Des de l’Associació Espiral, Tecnologia i Educació  us convidem a participar i a viure l’experiència Technovation Girls amb les diferents formacions online per a mentores i nenes. Es realitzaran durant el mes de novembre amb l’objectiu de conèixer els quatre eixos que formen un projecte Technovation Girls, l’emprenedoria, la mentoria la programació i la comunicació.

Una eina perquè els equips tinguin coneixements previs del procés emprenedor, en el qual estaran acompanyats per una mentora. És també una excel·lent oportunitat per veure i contactar amb noies d’altres equips i amb les organitzadores del programa.

 

A continuació, us llistem les formacions disponibles per els equips:

SETMANA DEL EMPRENEDORIA

Com ser una super emprenedora al Technovation Girls?

Us heu convertit en emprenedores! Aquesta formació és una eina perquè les participants coneguin les fases i les eines amb què treballen les emprenedores per transformar les seves idees en solucions.

SETMANA DE LA PROGRAMACIÓ

Com programar una app en l’Technovation Girls?

Una formació dedicada a la programació amb el programa App Inventor i a la pràctica dels usos bàsics de el programa per poder aconseguir donar-li forma a l’aplicació. Aprofundirem per treure el màxim potencial possible de les nostres habilitats com programadores.

 

SETMANA DE LA COMUNICACIÓ

Com ser una super comunicadora al Technovation Girls?

Una fase important en tota idea és saber comunicar-la. Aquesta formació és una eina perquè les participants coneguin els millors trucs per comunicar les idees i solucions.

 

Us animem a seguir-nos a TwitterInstagram i al canal de Telegram, on informem sobre les novetats. També pots visitar el blog de el projecte!

Share This