Arriben les formacions exclusives de la nova temporada de Technovation Girls per a mentors/es!

5 de novembre de 2020

Des de l’Associació Espiral, Tecnologia i Educació us convidem a participar i a viure l’experiència Technovation Girls amb les diferents formacions online per a mentores i nenes. Es realitzaran durant el mes de novembre amb l’objectiu de conèixer els quatre eixos que formen un projecte Technovation Girls, l’emprenedoria, la mentoria la programació i la comunicació.

Una eina perquè les mentores puguin sentir-se segures en tot el procés emprenedor, en el qual acompanyaran els equips de nenes. És també una excel·lent oportunitat per veure i contactar amb mentores d’altres equips i amb les organitzadores del programa.

A continuació, us llistem les formacions disponibles per mentors/es:

SETMANA DEL EMPRENEDORIA

Com ser una bona mentora en emprenedoria al Technovation Girls?

Una formació per arrencar amb els projectes d’aquesta temporada. En quines fases es divideix el programa Technnovation Girls ?; Què s’espera de l’acompanyament de les mentores en un procés emprenedor?

SETMANA DE LA MENTORIA

Com ser una mentora del Technovation Girls?

Una formació per potenciar al màxim el paper com mentores. ¿Que paper té la mentora en el programa Technnovation Girls?; ¿Quines estratègies d’acompanyament al meu equip puc utilitzar ?; Quins elements he de tenir en compte com a mentora, o són claus en cadascuna de les fases de el programa?

SETMANA DE LA PROGRAMACIÓ

Com programar una app en el Technovation Girls?

Una formació dedicada a la programació amb el programa App Inventor i a la pràctica dels usos bàsics de el programa per poder aconseguir donar-li forma a l’aplicació. Aprofundirem per treure el màxim potencial possible de les nostres habilitats com programadores.

SETMANA DE LA COMUNICACIÓ

Com ser una bona mentora en la comunicació de projectes?

Una formació centrada en la importància de com ens comuniquem amb els equips Technnovation Girls i en l’art de comunicar projectes emprenedors, darrera part del currículum, en la qual els equips hauran de preparar un pitch sobre el seu problema, com la converteixen en oportunitat i que solució s’aplica.

Us animem a seguir-nos a TwitterInstagram i al canal de Telegram, on informem sobre les novetats. També pots visitar el blog de el projecte!

Share This