portEls canvis que la introducció de les TIC està provocant en les societats desenvolupades són palesos i notoris. Davant d’aquesta situació sembla inevitable que, tard o d’hora, les noves tecnologies arribin a les aules dels nostres centres docents.

Davant d’aquest context la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Ensenyament va tirar endavant el projecte EduCAT1x1 com a concreció pel territori català del Proyecto Escuela 2.0 impulsat pel Ministerio de Educación.

Ara, però, a causa de la crisi econòmica en què ens veiem immersos, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat la paralització de la generalització d’aquest projecte.

Moltes han estat les veus que han opinat al respecte de la implantació del projecte EduCAT1x1 i, ara, respecte a les retallades que el Departament d’Ensenyament hi vol aplicar.

Des de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia volem saber l’opinió dels docents, tant si han estat implicats directament en l’aplicació del projecte com si no, i de totes aquelles persones i institucions relacionades amb el sistema educatiu català i que tinguin una opinió al respecte.

És per això que us preguem que respongueu a l’enquesta que hem elaborat amb aquesta finalitat. La vostra opinió és molt important i només us portarà uns minuts.

També volem demanar-vos que feu el màxim de difusió possible entre totes aquelles persones que penseu que tenen alguna cosa a dir sobre el sistema educació (Companys i companyes de feina, pares i mares, membres dels AMPA, personal dels serveis educatius, etc.).

Podeu accedir al formulari a través de l’enllaç següent:

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=ca&formkey=dENuaV9XV243SDE0cEpHUmhKVUV3R1E6MQ#gid=0

Agraïm la vostra col·laboració.

Shares
Share This