tweetupEs tracta d’una activitat final del curs “Twitter en la escuela 2.0“, que s’ha desenvolupat en l’edició en castellà de l’Escuela virtual de verano Espiral.

Us proposem realitzar una activitat síncrona a través de Twitter. Això és diu Tweet up, i consisteix en una reunió de tots i totes, a la mateixa hora, i per tal d’interactuar plegats. En aquest curs hem parlat molt sobre els usos de Twitter en educació, i d’activitats i propostes que podem fer servir amb els nostres alumnes. Per què no fer un debat en directe? Així, us convidem, a totes aquelles persones que desitgeu participar a la primera Tweet up, aquest dijous 14 de juliol, a les 22.00 h., amb el hashtag #twitterespiral. Què us sembla?

Algunes recomanacions per a seguir la tweet up:

La Tweetup educativa durarà 40 minuts, distribuits en dos blocs:

1.- Quines experiències coneixes amb  l’ús de twitter en l’actualitat? Creus que funcionen? Com les milloraries? (20 minuts)

2.Quins nous usos podríem donar a Twitter a l’aula? Twitter a l’escola del futur. (20 minuts)

No oblidis que tots els teus tweets han d’aparèixer amb el hashtag de l’activitat #twitterespiral.

Les moderadores @tekuidamos y @pilara  faran respertar el temps, donaran feedback als comentaris, aniran piulant preguntes i recollirant tots els tuits en un document que pugui ser consultat a posteriori.

Tweetup Educativa #twitterespiral “Usos de Twitter en Educación”

Dijous, 14 de juliol, 22.30h.

T’hi esperem, al Twitter #twitterespiral

Shares
Share This