TechnovationCAT, esdeveniment final de temporada

9 de juny de 2020

Arriba l’esdeveniment online per acomiadar la temporada del Technovation Girls Catalonia 2020. Un espai dedicat a les més joves, a les/els mentors/es i l’equip de jurats!

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, com entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza l’esdeveniment online de la final de la temporada del Technovation Girls Catalonia 2020.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 27 de Juny i es realitzarà de forma virtual. Contem amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Programa María de Maeztu DTIC-Universitat Pompeu Fabra i Biblioteques de Barcelona, i amb el suport d’institucions i entitats com HP Foundation, Everis, el grup Planeta, el Consolat general dels Estats Units a Barcelona, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Dones.

En aquest esdeveniment, conduït per l’Esther Subías i Aintzane Morales (ambaixadores del projecte) estan convidats a participar els 62 equips formats per 232 noies de 10 a 18 anys que han presentat les seves solucions tecnològiques a un problema social, tot i el COVID-19.

Per accedir a la jornada heu d’inscriure-vos amb aquest enllaç.

TechnovationCAT busca Coach per a interactuar amb els equips

Vols participar com a coach per avaluar els projectes? Consulta l’informació de la funció de coach, t’hi esperem!

Dinàmica, horaris i persones convidades

Començarem la trobada en una sala comú a tots/es on podrem gaudir de diferents ponències i diferents activitats. Posteriorment l’acte es dividirà en diverses salas petites on podreu escoltar els meravellosos projectes que han ideat i dissenyat les noies. Cada grup tindrà l’oportunitat de presentar el seu projecte (els equips podran compartir en pantalla la seva presentació, des del seu ordinador) Posteriorment, celebrarem l’exit de la temporada.

L’event començarà puntualment a les 9.30 h amb la benvinguda institucional a càrrec de la Presidència d’Espiral, Educació i Technologia, entitat promotora del projecte a Catalunya i de les ambaixadores del projecte. A continuació, Jordi Puigneró i Ferrer, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública saludarà a les participants i atorgarà la Menció Especial a la mentora TechnovationCAT 2020 i Gemma Fargas Ribas, vicerrectora de Responsabilidad Social e Igualdad de la Universitat Politècnica de Catalunya felicitarà a les participants. Comptarem també amb Laura Martínez, presidenta de l’Institut Català de les Dones.

A les 10.00, per a relaxar-nos, realitzarem totes juntes una activitat saludable abans de dirigir-nos a les sales petites. Allí, des de les 10.20 h. els equips -acompanyats per les seves families- realitzaran la presentació dels seus projectes; les sales seran moderades per les regidores de sala, persones voluntàries a càrrec del bon funcionament. Desprès de la seva presentació, rebran preguntes i consells per part dels Coach del projecte.

A les 12.00 totes les nenes i adolescentes, les mentores, les regidores, el jurat oficial del projecte, les voluntàries i les ambaixadores es tornaran a trobar a la sala general per a l’anunci oficial dels millors equips de Catalunya, semifinalistes oficials del concurs global i que continuen en el concurs. Robert RileyCònsol general dels Estats Units a Barcelona ens acompanyarà, amb Ainhoa Gesto, HP STEM for Girls Lead i Joan Subirats, Primer Tinent d’Alcaldia de Barcelona. Les ambaixadores tancaran la ceremònia, tot celebrant l’èxit de la temporada.

Enhorabona noies!

Share This